Autor: Hina

Info
13.11.2019.
09:30
Splitska policija uhapsila je u utorak uveče u Podstrani trojicu muškarca osumnjičenih da su prošle nedelje ukrali sedam kilograma zlata iz zlatare Đonlić u centru Splita.
  • Vesna Popovic

    13.11.2019 19:17
    Viska ulica 12
    Jadan je taj zlatar skrtica dalmatinska kad ima jadan alarm. Ja kad bi monitrao nebi mogao da stojis 20 sekundi pred vratima i roletnama a di je najobicniji prekidac na roletnama kad se dizu da salje alarm itd. Spasio sam 2 Skode Octavia sa najsmesnijim alarmom koji je stavio 3 njih u zatvor za 5 godina. Najobicnije zvonce na daljinsko za kucu i vrata. Nikakav signal ne salje dok se ne aktivira nemogu ga jammeri naci jer nista ne salje frekvencije itd. Jednostavno zvonce na daljinsko se poveze sa vratima, autom, poklopcem motora paralelno ili serijski na ostale alarme auta. A kako to da on drzi toliko zlata da nije nocu u sefu? Sve to govori, da su to opet Siptarski zlatari koji kradu osiguranja.
  • Iz Splita s ljubavlj

    13.11.2019 17:40
    Eto sta porast turizma donese, lopove iz daleke Rusije. MUP sumnja da je ista ekipa ili jos dio neotkrivenih lopova ( ovi Rusi su dio vece grupe lopova koja je usla u RH ) pocinila jos kaznenih djela imovinskih delikata na podrucju RH. Za sada sumnjaju na jedno kazneno djelo na podrucju Zagreba. Od trojice lopova iz Splita, jedan je uspio pobjeci i za njim se traga. Ova skupina je usla u RH prije dva mjeseca i od tada je nekoliko puta ulazila i izlazila iz Hrvatske. Nejasno je gdje je ostatak ekipe, jer MUP je kazao da je rijec o vecoj skupini kriminalaca koja je usla u Hrvatsku u zadnja dva mjeseca. Nadam se da ce ova Ruska banda dobit barem po 10' godina zatvora. Moze i vise, pa neka to bude opomena drugima lopovima koji bi pomislili na isto. Lp za NS.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna