Autor: RTS

Info
14.11.2019.
16:09
U porodičnoj kući, u zlatiborskom selu Rožanstvo, pronađeno je beživotno žensko telo i muškarac sa povredama, a prema dosadašnjim saznanjima, reč je o ubistvu i pokušaju samoubistva, javila je Radio-televizija Srbije (RTS).
  • milena

    15.11.2019 00:47
    kao posledica gledanja parova
    covek je postao djavoiman (demonizovan) nakon gledanja razvrata, bluda, sodomije i svega onoga sto se promovise na nacionalnim televizijama (parovi, zadruga, farma, itd) - vlast treba da se zapita kakve posledice vulgarne i nemoralne rijaliti emisije ostavljaju na svest ljudi. oni koji gledaju takav program u to se i pretvaraju (u zveri). srpski narod nikad gluplji bio nije, kao sto kaze o.Rafailo (poznat po svojim besedama)
  • Oduzeti sve

    14.11.2019 20:07
    E, posle oduzimanja pištolja, sad treba svim građanima oduzeti noževe.
    I viljuške.
    I sekire.
    I plinske boce...
    Mnogo se ovaj narod osilio i proagresivio.
    Sutra kad dovedemo naše vekovne prijatelje ili turiste, ima i njih da napadaju.
  • Lana

    14.11.2019 20:03
    Zloo
    Ko kaze da nije bila zaposlena, bas naprotiv ona je njega izdrzavala
  • Ns

    14.11.2019 17:26
    Zene koje nemaju svoje zanimanje, zene bez posla i prihoda su najugrozenija kategorija i trpe nasilnika i nasilje u porodici.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna