Autor: Beta

Info
15.11.2019.
07:21 > 08:13
Potpredsednica Senata Bolivije Henin Anjes koja se proglasila za predsednicu te zemlje izjavila je da bivši predsednik Evo Morales ne može da se kandiduje na bilo kojim narednim izborima, ali da njegova stranka može.
  • Tko je ta osoba ?

    15.11.2019 22:12
    Da li iza svega stoji osoba porijeklom s ovih prostora, Branko Marinkovic, drzavljanin RH ciji je otac s Braca doselio u Boliviju 50' ih godina 20' stoljeca, a koga je Evo Morales direktno optuzio da stoji iza njegovog svrgavanja s vlasti ? Njihov sukob datira iz 2008' godine kada ga je Morales optuzio da pokusava otcijepiti pokrajinu Santa Cruz koja je bogata naftom i za koju Marinkovic i ekipa oko njega tvrde da previse novca od rudnih bogatstava odlazi vladi u La Pazu. Od tada je Marinkovic koji je jedan od najbogatijih ljudi u Boliviji, u egzilu, prvo u USA a u zadnjih nekoliko godina u Brazilu, odakle po Moralesu vodi operacije njegovog svrgavanja s vlasti i preuzimanja iste, bilo da on bude kandidat na sljedecim izborima, ili netko od njegovih ljudi. Kako ce se stvari rasplesti, pokazat ce skora buducnost.
  • Koja

    15.11.2019 12:53
    dem
    Koja demokratija u Boliviji, STRAŠNO.
    Amerikanci*demokratija= ne ide zajedno

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna