Autor: Novosti

Info
16.11.2019.
22:51 > 22:53
Novi Zakon o zaštiti potrošača koji bi do kraja godine trebalo da uđe u skupštinsku proceduru, predviđa uvođenje registra "Ne zovi", koji će sprečiti nasrtljive trgovce da putem telefona promovišu i prodaju robu i usluge građanima koji to ne žele.
  • staviti njih

    17.11.2019 07:06
    na listu dosadjivača i kazniti
    ne ne zovi negpo SKLONITE IH. Ne treba zrtva da betzi vec da zabije glogov kolac u srce vamira ako im smetaju. Uglavnom čim uzmu dah mnozete da kazete dovidjenja ili da spustite slusalicu odmah.Ne odstupajkte nijednom predtoru mi mm jer tome onda nema kraja.
    Pazi ti mi da se upisujemo upišite njih na listu dosadjivača!!!!!!!!!!!!!!
    Treba kaznjavati i sve koji kače reklame na kvake i ostavljaju na pragu vrata.
  • dragan perković

    17.11.2019 06:30
    Ah
    Nema ništa od toga.U Novom Sadu imate stotine tkzv call centrala koji nazivaju potencijalne kupce ne ovlašćeno.To sam utvrdio prilikom dolaska u neke tkzv call centre.To su obično male prostorije sa natrpanim ljudima u maloj prostoriji koji zivkaju.Koriste e mail ili fiksni telefon.Na zapadu call centrale su zabranjene i ko hoće može otvoriti sajt za prodaju.
  • w/e

    16.11.2019 23:56
    Mrtvo slovo na papiru
    Novi zakon ce kao i postojeci da zvuci lepo sve dok ne dodjete u nepriliku da se morate pozvati na isti. Nadam se da gresim, ali ne postoji razlog da verujem drugacije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna