Autor: Hina

Info
19.11.2019.
21:51
Oko 9.760 kvadratnih kilometara brazilske amazonske prašume uništeno je od avgusta 2018. do jula 2019, objavila je brazilska nacionalna agencija INPE.
  • Cccc

    21.11.2019 19:51
    Covek kada ulovi zadnju divljac i u peca zadnju ribi i isece zadnje stablo svatice da novac ne moze da jede paprne novce sami cemo sebe izjesti alavi i prokleti ljudski ne rodu...
  • Da se

    20.11.2019 17:32
    razumemo
    Brazil ima preko 5 milona kvadratnih kilometara šume. Ovim strahovitim tempom će se sve iskrčiti za 500 godina. Aj ne padajte na budalaštine. Zamislite samo da je to danas Engleska ili USA kolonija krčilo bi se milion hektara godišnje.
    Padate na propagandu, u africi se krči mnogo više al tamo nema ozbiljne i jake države nego su neke polukolonije poput NR Konga pa o tome nike ništa ne priča ali zato treba satanizovati Brazil.
    Brazil za šumu, Venecuelu za naftu, Čile za rudno bogatstvo..... Sve je to samo propaganda i strategija najbogatijih da se dokopaju gotovo besplatnih resursa. Pitajte samo koliko sad Libija proizvodi nafte, ko kupuje i po kojoj ceni.
  • S obzirom

    20.11.2019 08:44
    da
    S obzirom da je na vlast u Brazilu (koga btw Tramp podržava) došao onaj fašista, koji je najavio još veći uzgoj krava, to znači da će seča drveća i uništavanje prašume biti još gore, ustvari već je počelo njegovim dolaskom na vlast.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna