Autor: Beta, Kurir, N1

Info
20.11.2019.
11:12 > 12:02
Portparolka Višeg suda Tatjana Tešić potvrdila je agenciji Beta da je optuženi Zoran Jeličić naneo sebi povrede tokom suđenja u Specijalnom sudu, ali je navela da je rana u predelu vrata površinska, kao i da je sudska straža intervenisala i sprečila ga da se dalje povređuje.
  • Puno nejasnoća

    20.11.2019 12:05
    Da li im se sudi tek posle 10 godina ?
  • Ispitati advokata

    20.11.2019 11:51
    Koja je bila uloga advokata ?
    Možda im je njihov advokat predočio da za optužene nije povoljno to veće koje im je dodeljeno, pa je verujući svom advokatu zato bio tako siguran da je to jedino rešenje ?

    Advokati često ne rešavaju probleme sa pravosudnim sistemom do kraja i kako bi trebalo već se na njega žale već opterećenim i stresiranim klijentima kao da oni treba da prave reda u sudstvu. Što ne bi smelo biti tako.
  • Sad nećemo saznati

    20.11.2019 11:33
    Deluje kao da je tim činom hteo da pošalje poruku da je u nepravednoj situaciji i da je nakon ućutkivanja potpuno pesimističan o mogućnosti uvažavanja njegovih prava kao optuženog, te da bi radije umro. Ali nisam stručnjak za kriminalce, ako je kriminalac.
  • Nerazumevanje pravil

    20.11.2019 11:29
    Pravila
    Takođe bi sudije advokati, ili neko drugi, trebale da umeju da objasne ljudima koji su često nedovoljno obrazovani, pravila u sudnici. I da na ljude deluju smirujuće. Svi ljudi koji imaju posla sa sudijama su po pravilu uvređeni kako državni organi, postupa prema njima. Tipa, "vi ste sad ovde što znači mi odlucujemo o vašem životu glavni i tretiramo vas kao stoku bez prava glasa."
  • Pretpostavke

    20.11.2019 11:25
    Prava
    Sudije ne moraju da uvaže argumente optuženih ni da postupaju po njihovim željama, ali bi trebali biti dužni da ih pažljivo saslušaju.
    Problem u ovom narodu je što svi sve misle da znaju unapred.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna