Info
21.11.2019.
09:55 > 10:32
Država će u izbornoj godini zaposlenima u javnom sektoru plate povisiti za, u proseku, 9,5 odsto, a biće i dodatnih davanja ovoj kategoriji stanovništva i najvernijih glasača svake aktuelne vlasti.
  • Anonimus

    21.11.2019 14:34
    Odlično čitanje budžeta, autor je odlično uočio da primetno uvećanje prihoda od oporezivanja uvozne robe počiva na monetarnoj politici " jakog" dinara.
  • ozbiljna država

    21.11.2019 11:57
    Dobar ovaj srbijanski kapitalizam! Većina zaposlenih i dalje u javnom sektoru sa platama koje nisu zaradili. Već 30 godina svakodnevno slušamo o nekakvim reformama dok se ništa bitno ne menja. Kao u komunizmu vlada partija i zapošljava svoje poslušnike u državne firme. Meni su najveći hit oni što ni ne dolaze na posao samo dobijaju plate. Ima ih u svim JP koliko hoćete. I posle svega ih nije sramota da lupetaju kako je sada kapitaizam dok nemušto objašnjavaju poštenom svetu zašto su ih pokrali, uništili im državu, oterali decu i ostavili ih bez posla.
  • E

    21.11.2019 11:21
    ovo
    E ovo se neće dogoditi:
    "Od ostalih prihoda, 70 milijardi se očekuje od poreza na zarade zaposlenih, dok se dosta skromna svota, 104 miljarde, planira od poreza na dobit preduzeća. Putem carina prihodovaće se 52, od akciza se očekuje priliv 361, od čega akcizno opterećenje naftnih derivata donosi polovinu, 168 milijardi dinara" ako nas budete urnisali za starije automobile.
    Kako su Kinezi pokupovali fabrike, tako smo postali jedni od najzagađenijih država.
    Nek se ugledaju na Lafarž koji je postavio sve moguće filtere, tako da je belilo sa krovova u Beočinu nestalo, i to ne zahvaljujući sadašnjoj vlasti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna