Autor: Beta

Info
03.12.2019.
07:49
Italijanski ministar obrazovanja Lorenco Fioramonti rekao je da će profesor državnog univerziteta biti kažnjen zbog objava na Tviteru u kojima brani Hitlera.
  • Što se lažemo?

    03.12.2019 10:45
    Nacizmu predstoji svetla budućnost, u nekom, izmenjenom obliku.

    Svakom učenom i realnom čoveku, to je jasno.

    Razlozi za to se kriju u dvoličnosti, potpuno dualnom sistemu prikazivanja stvari u javnosti, medijima, školstvu, i onome što ljudi diskutuju među sobom - tamo gde nisu kontrolisani.

    Da se razumemo do kraja, ne radi se o jasnoj i otvorenoj podršci nacizmu.
    Radi se o razumevanju mehanizma i uzroka njegovog nastanka.
    Upravo onog što nam se danas brani da kritikujemo ili pričamo o tome.
    {to je bilo skrivano i gurano pod tepih od ljudi, od kraja WW2 do danas.

    Međutim, ti uzroci su danas ne samo jači, već i kristalno ocrtani u odnosu na one iz 20-tih ili 30-tih godina prošlog veka.

    Uveren sam da će taj bunt građana protiv dualnog sistema biti preusmeren na migrante u EU, umesto na organizatore toga i vlasnike kapitala i medijskog sistema sveta.

    A nacizam koji iznikao i razvija se, možda se neće nazivati tim imenom, uostalom, kao i uvek kada je javnost dvolična pod uticajem sistema.

    Ali će procvetati i nakon građanskog rata izazvati i svetski.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna