Autor: Beta

Info
08.12.2019.
22:14
Vladajuća Socijaldemokratska partija Finske izabrala je danas za novu premijerku 34-godišnju ministarku i poslanicu Sanu Marin koja će biti najmlađa predsednica finske vlade u istoriji.
  • Nimbus

    09.12.2019 08:36
    Tako se to radi. Premijer podnese ostavku jer postari strajkuju. Kod nas, ne mogu vise ni da pobrojim afere, a da niko nije ni pomislio da se povuce. Pri tom, kod nas nisu afere kao postari strajkuju pa ostavka zbog politicke odgovornosti, kod nas su afere za zatvor. Rusenje u Hercegovackoj, pad helikoptera, 3 miliona eura za rasvetu, 85000 eura za novogodisnju jelku, Dzo banana - kofer ispod stola, 24 stana u Bugarskoj, saobracajka na naplatnoj rampi, tetka iz Kanade, nelegalna trgovina oruzjem, lazne diplome, Etihad, umesanost drzave u trgovinu marihuanom... I ko zna koliko jos, koje novinari nisu ni uspeli da pronadju. Kazem "novinari" jer policija i tuzilastvo cute k'o zaliveni, a verovatno su i umesani.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna