Autor: Nova ekonomija

Info
10.12.2019.
08:32
Vlada Srbije preusmerila je ukupno 950 miliona dinara sa Republičkog fonda zdravstvenog osiguranja i Uprave za javni dug na subvencije privatnim preduzećima koja se bave reciklažom, objavljeno je u Službenom glasniku, a prenosi Nova ekonomija.
  • Ruza

    10.12.2019 10:12
    A deca i bolesni da se lece ?
    Tuzno i sramotno,jesam za reciklazu i cistiju i zdraviju sredinu,ali te pare su mogle i drugacije da se raspodele .Kukaju iz nadleznih sluzbi da nemaju novca za osnovne potrebe i zaposljavanje osoblja u zdravstvu ,cega smo svedoci kad se nadjemo u situaciji da nam pomoc zatreba,A onda procitamo za ovakve odluke... posle svih obecanja da ce nesto da se poboljsa.
  • Vladin novac?

    10.12.2019 10:10
    Penzioneri i socijalno nezbrinuti - najnevažnija stavka vlade Srbistana.
    Neka, neka.... dolaze vam izbori.
    Tamo im to objasnite.
  • Stefan

    10.12.2019 09:07
    Ali zato nema radnika cistoce
    950 miliona dinara nekom tatinom i maminom sinu u dilu a Gradska Cistoca Novoga Sada potrazuje za 40 miliona dinara 98 hiljada radnih sati da neko cisti deponije i kontejnere u Novom Sadu i zali se u medijima kako ne mogu da nadju radnike vise godina unazad.....

    Ostace ovde Pera Detlic i Miki Maus da radi sigurno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna