Autor: Blic

Info
11.12.2019.
07:29
Da politički život zaista nije jedna stranka pokazuju poslanici Skupštine Srbije i to iz saziva u saziv, od kojih nijedan nije prošao bez onih koji usred utakmice menjaju stranački dres, piše "Blic".
  • marko

    11.12.2019 12:29
    DJB
    Nešto se zaboravilo, DJB se sam urušio bez pomoći sa strane. Sve je počelo kada je deo članstva (i jedan broj poslanika) insistirao na transparentnosti trošenja sredstava Pokreta. Radulović to nije prihvatio, i usledilo je masovno izbacivanje članstva iz Pokreta zajedno sa poslanicima u sva tri nivoa, republičkom, pokrajinskom i gradskom. Iskjučeni poslanici i odbornici su tada osnovali nove pokrete ili su neki prišli drugim strankama.
  • Mr.M

    11.12.2019 10:48
    Dok narod ne bude birao osobu po imenu i prezimenu nema nama napred
  • ćao

    11.12.2019 09:15
    lica prošlosti
    Gomila beskorisnih(po narod) parazita, ljigavci bez trunke morala i poštenja, treba ih komplet ukinuti i uvesti sasvim novi sistem, glasanje internetom i menjati ih kao čarape, ko ne radi za svoj narod-ćao ajmo drugi pa tako redom.....
  • Limanac

    11.12.2019 09:11
    @Franja

    Da si živ i zdrav, ti si druže prespavao prilično dug period kada poslanik nije bio vlasnik mandata, već lista na kojoj je ušao. Tako da si džabe apstinirao i time puštao da neko odlučuje umesto tebe.

    DJB je uništena klasičnom kupovinom poslanika. Proces je opisao Sergej Trifunović kada su njemu dali ponudu od pola miliona. Kada je on odbio, pokušali su da tu sumu izdele desetorici ispod njega. Pošto je na vreme ukapirao šta se dešava, sve ih je isključio iz stranke da ne prave štetu.
    DJB očigledno nije imala dobar odabir kadrova, pa se tu našla gomila likova koji su prodali čast za 20-40 soma evra.
  • ???

    11.12.2019 08:48
    DJB
    DJB je, bar po meni, bio najžešća opozicija. Da nije ne bi ga tako razbili. Žalosno je da sada neka SMS stranka, koristi mandate dobijene i mojim glasom.
    Od preletanja imam razumevanja jedino za Mariniku, smatram da su neki drugi sa njene liste više preleteli iako su ostali u stranci.
  • Neophodnost

    11.12.2019 08:05
    Bez obzira na rezultate izbora
    Internetom do demokratije:

    Institucije da naprave najobičnije sajtove za javne prigovore i predloge građana koji mogu biti anonimni sa naznakom da li su instituciji ostavili kontakt za utvrđivanje problema koji bi ona eventualno želela a morala da reši ako u obraćanju ima dovoljno podataka da se angažuje.
    O tim rezultatima treba da izveštavaju stručni novinari i da se spram njih vrši upravljanje institucijom.
    To bi bila demokratija.
  • Franja

    11.12.2019 08:04
    zašto
    Samo zbog ovoga već 20 godina ne idem na glasanje. Ja glasam zaPeru jer oni imali po mene dobar program. A Pero posle godinu dana ode, preleti, u drugu partiju. Verovatno tamo su obećali veću platu. Dok se to ne reši nema mne na glasamju. Sem toga ako već neko preleti onda na njegovo mestu treba da dolazi sledeći iz iste partije.
  • vesna

    11.12.2019 07:44
    Dosta im bilo, ovima iz dosta je bilo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna