Autor: Dojče vele

Info
12.12.2019.
14:25
Nemačke klinike spremne su da plate do 15.000 evra kako bi dovele jednog medicinskog radnika sa Balkana. A dovode hiljade godišnje. U tom poslu su velike pare i posrednici spremni da po svaku cenu dođu do tih para, piše Dojče vele.
  • Goran Austrija

    12.12.2019 17:41
    Ko zna zna!
    Negovateljica Altenpflegerinnen privatno u Bavarskoj nezvanicno moze dobiti i 5000 eura plate sa obezbedjenim smestajem i hranom.

    Ogroman broj dece starih nemaca zeli negovateljicu u svojoj kuci ne u starackom domu.

    I da sto je izostavljeno u clanku.Posto sam ziveo u DE nekih 18-19 meseci treba reci da svaka nemacka porodica shodno penzionom osiguranju roditelja u penziji dobija 750 eura mesecno odnosno preko 10 hiljada eura stimulacije odnosno subvencija preko onoga sto placa u starackom domu.

    Tako da moj savet je svima koji zele da se bave tim poslom NE VEROVATI NIKOME.
    Raditi samo preko svog poslovnog zvanicnog sajta gde u nazivu domena je Altenpflegerinnen i obavezno na .de domenu

    Imate agencije za izradu sajtova 50-60 eura ce Vam uzeti barem u Srbiju u De je to 200-300 eura.U svom portofoliu obavezno staviti i svoj poslovni licni sajt tipa Altenpflegerinnen-Vase ime pa .de na kraju.

    Masa hrvata u de i Austriji dolazi preko eures portala to je zvanicni portal baze poslova u EU ima tu i DE samo za DE trenutno zvanicno preko 21 hiljada pozicija za negovateljicu,nezvanicno je taj broj preko 100 hiljada,do 2025 taj broj ce biti sigurno 150 hiljada.

    Ovde vam je baza na hrvatskom jer DE poslodavci moraju objavljivati i ponude na drugim jezicima EU a to je i hrvatski nama najrazumljiviji.
    Kopirati link u browser.

    https://ec.europa.eu/eures/eures-searchengine/page/main?lang=hr&app=0.16.1p3-build-0#/search

    Uciti nemacki licno nikakvi youtube i ostalo.Samo licni profesori

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna