Autor: Beta

Info
13.12.2019.
18:45 > 18:54
Zaštitnik građana Zoran Pašalić upozorio je da su proteklih nekoliko nedelja napadi na novinare i novinarska udruženja učestali i brutalniji i dodao da je današnja blokada zgrade Radio-televizije Srbije (RTS) vrhunac nasilja, da se novinarima te kuće ograničava ulazak i izlazak iz zgrade te televizije.
  • w/e

    13.12.2019 23:16
    Novinari
    Posto je svaki vid kriticizma novinara napad na novinare i protivzakonit. Novinari, kao i druge uticajne licnosti (iliti influenseri) su podlozni korupciji, selektivnom izvestavanju, laganju i slicnome. Problem je sto nikome ne odgovara da se pise o tome, jer bi ostali bez dinara, ili bi u najgorem slucaju ziveli od plate.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna