Autor: 021.rs

Info
16.12.2019.
18:20
Svetska organizacija za prirodu (WWF Adrija-Srbija) i Ujedinjeni ribolovci Srbije i ove godine, zbog povećane konzumacije ribe uoči praznika, upozoravaju na probleme ribokrađe i prekomernog izlova mnogih vrsta riba, pa čak i strogo zaštićenih.
  • Sarandzija

    16.12.2019 21:54
    Bobane
    Bojane jel si ozbiljan ili si posetio Jovanjicu? Nadam se da si sarkastican
  • Boban

    16.12.2019 20:23
    Hemija
    Velik problem je saranski takmicarski ribolov. Previse se u vodu baca hrane sa raznom hemijom, koja se u nju dodaje a nema drzavne kontrole. Dodaju se atraktori takzvani izazivaci gladi, konoplja, hormonski dodatci, ubrzivaci varenja, mikro organizmi koji nisu svojstveni za nase vodotokove kao i posebne grupe bakterija. Sve to da bi se riba koja konzumira takvu hranu, naterala da vise i brze jede ne bi li pre uhvatila bojlu-mamac. Ovaj vid ribolova je jako opasan a organizuje se samo zbog kladjenja i visokih nagrada.
  • Nikola

    16.12.2019 20:15
    Riba ribi grize rep
    Riba u mnogo cistijim ekoloskim zemljama od nase je upitna za konzumaciju. Naravno da je ozbiljan problem i u nasim vodama, gde je riba zarazena parazitima i velikim procentom teskih metala a sistem to osporava. Potrebne su veoma detaljne analize i to bez uticaja drzave,kako bi se napravio presek stanja. Nasa drzava je svesna svih zagadjivaca, ali nista ne preduzima protiv njih. Bojeci se da bi prestali sa proizvodnjom i odpustili radnike.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna