Autor: Tanjug

Info
24.12.2019.
13:47
U Veneciji je plima dostigla 139 centimetara, a oko polovine grada je pod vodom.
  • Mačkica

    25.12.2019 08:17
    @Mrkokrko
    Bogati čoveče šta ti napisa na temu poplave u Veneciji?!
  • Mrkokrko

    24.12.2019 17:26
    @Joška, drug od Boška

    Tačno, potpuno se slažem. To je posledica pedesetogodišnjeg ispiranja mozga partizanskim legendama. Po tadašnjoj dogmi sve pre 2. svetskog rata je bilo loše i zlo, a onda je došao Drug Tito sa Partijom na čelu i izgradio SFRJ. Dizali su se spomenici, igrala kolca, nosile štafete i celokupna zemlja je bila u tom partizansko-avnojevskom marketingu. Kada je to prestalo da važi devedesetih, Sloba je pokupio preostale socijalističke vernike, učlanio ih u SPS i istovremeno ih opljačkao preko Jezde i Dafine, a njihove sinove poslao u bratoubilački rat. Ko je to preživeo, taj se danas zaglupljuje Farmom i Parovima a u pauzama između pljuvanja i jebanja ga dodatno bombarduju pričama o zvezdanim uspesima domaće privrede. Tu negde između se provlači saznanje da smo sirotinja, uboga i neuka, koja kupuje nemačke polovnjake... Od kulture, spomenika, istorije, muzeja, nije ostalo ništa. Partizanski spomenici, kakvi su da su, propadaju i ruše se, a novih nema. Dakle deco, svi u Veneciju!
  • macak

    24.12.2019 14:59
    E super, sad ce nasi da im daju jos 10 miliona evra. Mozda da se preselimo u Veneciju pa da imamo neke koristi od drzave
  • Joška, drug od Boška

    24.12.2019 14:31
    Turizam
    I posle ovih poplava Venecija će biti mesto u koje dolazi dvadeset miliona turista godišnje a mi ćemo i dalje razvijati manastirski turizam. Italija svojih 13% BDP (224 milijarde evra) uzima na turizmu a mi čekamo tih nekih petsto Bugara koji dođu busom radi celivanja moštiju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna