Autor: Beta

Info
26.12.2019.
22:47 > 22:54
Potraga za dvanaestogodišnjom Monikom Karimanović iz Suvog Dola i njenim otmičarem Ninoslavom Jovanovićem iz Malče i dalje je bez rezultata.
  • novosadjan

    27.12.2019 14:50
    Kako se oseca sudija koji ga je pustio na slobodu. Sada verovatno razmislja gde ce za praznike i na zimovanje
  • Verica

    27.12.2019 11:28
    @Lola
    Ja se ipak nadam, kao i većina građana, da će se naći neki čestiti odvažni policajac koji će umeti da se u samoodbrani spasi od napada ovog zlikovca.
  • ggg

    27.12.2019 11:26
    zašto je pušten ranije iz zatvora kada su " stručna" lica potvrdila da će ponoviti krivično delo,
  • NS

    27.12.2019 11:20
    Ako se već traga za njim i zna se kako izgleda, pa što to ne podelite sa nacijom?
  • Ana

    27.12.2019 11:18
    Zakon i pravda
    Mislim da je svakome potpuno jasno da onaj ko je u stanju da otme, siluje, ubije dete nije, niti će ikada biti, "bezbedan" po društvo, i da se psihopate ne mogu "rehabilitovati", koliko god da nas razni ubeđuju u suprotno. Zakon štiti takve počinioce više nego žrtve, iz meni neshvatljivih razloga, osuđuje ih na mizerne kazne, a onda i te kazne smanjuje, pa ih pušta na slobodu kao vukove među ovce...i onda niko ne odgovara kada se tragedija ponovo dogodi. Ako već nema smrtne kazne, koju lično potpuno podržavam kao opciju, gde je kazna doživotnog zatvora bez mogućnosti pomilovanja?! Gde je zatvaranje u duševnu bolnicu do kraja života za one za koji su opasni po druge ukoliko niko ne nadgleda njihovo psihijatrijsko lečenje (znate ono: "Bio je dobro dok je pio lekove, ali je onda odlučio da ih više ne pije, pa je zapao u psihozu i pobio porodicu/kolege/prolaznike i sl)?! Kada će konačno nadležni zakonodavci shvatiti ili prihvatit da za žrtvu, i sve druge potencijalne žrtve u budućnosti, nije bitno, i ne treba da bude, zašto je neki psihopatski monstrum postao takav kakav jeste, ali jeste bitno da bude zauvek lišen mogućnosti da povredi bilo koga? Nema nikakvog opravdanja za puštanje na ulicu osuđenika za najgnusnija dela, i da je pravde, izgubili bi sva ljudska prava u trenutku kada su postupili kao zveri. Ali pravde nema, imamo samo manjkave zakone koji više rade u korist zločinca nego žrtve. U ime "ljudskosti".
  • Lola

    27.12.2019 07:33
    Nadam se
    Nadam se da ce ga sto pre uhvatiti i da ce zavrsiti u zatvoru
    i da se svakodnevno zatvorenici izivljavaju nad budalom
    i ovog puta dozivotno.
    Reci nemam kakva nam je Drzava, SUD, psihijatri.....
  • psiho pa jadan

    27.12.2019 05:49
    Vise se brinu za njega nego za dete. Eto koja smo mi debilana od drzave. Na kraju ce ispasti da je on jadan ko pepeljuga.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna