Autor: Tanjug, Anadolija

Info
05.01.2020.
16:11 > 16:45
Iračko ministarstvo spoljnih poslova podnelo je zvanične žalbe generalnom sekretaru Ujedinjenih nacija i Savetu bezbednosti zbog vazdušnih napada SAD na iračko tlo u kojima je ubijen iranski general Kasem Sulejmani i nekoliko iračkih vodja milicije.
  • Joe

    06.01.2020 12:31
    @B
    Да сачекамо да прође данашња сахрана овом човеку ког су убили американци, па ћемо онда причати о мишевима и мачки. Код Иранаца је обичај да се пре сахране не свете никоме.
  • B

    05.01.2020 19:29
    Basna
    Skupili se misevi da odluce kako da se odbrane od macke. Nakon duze rasprave, odluceno je da se macki veze zvonce oko vrata. Kad su trazili dobrovoljce za taj posao, niko se nije javio...
    Ovo se ne odnosi samo na iracki parlament, vec na sve koji su ugrozeni od Amerike. Ne postoji nacin da se Ameri nateraju da prestanu sa agresijom. Ne postoji koherentna alternativa Zapadu, ne postoji Antidemokratska koalicija, kao sto je nekad postojala Antifasisticka. Jake zemlje, npr. Kina, brane se same, ali ne okupljaju oko sebe istomisljenike.
    Mozda ce postojati u buducnosti.
  • Konstantin

    05.01.2020 18:22
    Ispravna odluka parlamenta Iraka !!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna