Autor: N1

Info
07.01.2020.
14:29
Danas, 7. januara, stupa na snagu uredba Vlade Srbije o formiranju grupacije "Odbrambena industrija Srbije".
  • Nemanja

    07.01.2020 20:48
    @Rastibudjilizovani

    'Parama iz vojnog budzeta SAD kojima se finansiraju Holivud i propagandni filmovi' - ovo je novi nivo teorija zavere i paranoje, ali pretpostavljam da stvarno specijalni slučajevi ludila ne mogu da se zadrže na običnom lupetanju o vakcinama, kemtrejslima i uranijumu.
  • Rastibudjilizovani

    07.01.2020 20:24
    @Zdena
    Samo reci da li ti verujes u to sto kazes. A sta cemo sa onim parama iz vojnog budzeta SAD kojima se finansiraju Holivud i propagandni filmovi (bas transparentno), pa sto avione gle cuda obicno Boing pravi itd. Prst na celo sto pre.
  • dragan perković

    07.01.2020 17:20
    Ah
    Netačno .Kompanija APTIV Novi Sad je lični fohodak svakog zaposlenog proglasio službenom tajnom.To upozorenje svaki zaposleni dobiju na listi plate u zatvorenoj koverti.U kolektivnom ugovoru isto to piše da vam je plata službena tajna(a plata je 28.000din).Čak ni kad platu primite na tekući nema podataka ko je uplatio samo piše HR.
  • Zdena

    07.01.2020 16:59
    @Rastibudjilizovani

    Jeste kod njih odbrambena industrija jeste transparentna zato se za svaki konkurs javlja više firmi, HK, Colt, Remington, Raytheon, FN itd pa onda idu testiranja pa se bira najbolje i najpovoljnije. Upravo trošenje para na F35 svi znamo jer je tamo transparentno pa smo čitali u vestima. A šta znamo o Rusima i koliko košta njihov vojni program? Ništa.
  • w/e

    07.01.2020 16:07
    Vojna industrija
    Vojna industrija spada medju najvece prevare u gotovo svakoj drzavi, nista novo. Pogledajte samo F-35 projekat. Kostao je do sada preko milijardu $$$ i jos uvek nema nikakvih rezultata? Zasto? Najlakse je za svaki neuspeh okriviti nedostatak novca i tako u nedogled. Ne daj boze da slucajno ostane novca u budzetu, to bi znacilo da su imali dovoljno a nisu nista dostavili + naredne godine dobijaju manje.
  • Rastibudjilizovani

    07.01.2020 14:46
    E pa
    Super e sad malo da iskritikujete i SAD, Englesku itd. Pa zar je kod njih odbrambena industrija transparentna. E bas bih voleo to cudo da vidim.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna