Autor: Beta

Info
13.01.2020.
11:14
Nacionalna služba za zapošljavanje Srbije i projekat nemačke organizacije GIZ "Triple Win" ove godine raspisuje tri konkursa za posao medicinskih sestara i tehničara, opšteg i pedijatrijskog smera u Nemačkoj, saopštio je GIZ.
  • marijana

    13.01.2020 16:23
    tako je to
    ko god moze neka se spasava i ode iz ove korumpirane nazovi drzave
  • Sabahudin

    13.01.2020 15:45
    Omerović
    Do pre par dana mislio sam da se u Njemačku ide zbog besparice ali uverio sam se da je osnovni razlog svrbiguz i mržnja prema vlasti razmaženih lezilebovića kojima je najvažnija stvar koncert Balaševića...
  • Seka Persa

    13.01.2020 15:39
    (Čisto kao opaska, daj bože da naidju filipinke/filipinci i pokažu kako se radi kao mazga domaćoj javnosti...)
  • /

    13.01.2020 14:42
    /
    @Lidija
    nesto i sami doktori ucestvuju u takvoj situaciji
  • Јое

    13.01.2020 12:29
    Срећан пут
    Свима које успеју да се запосле у Немачкој, желим срећан пут и да успеју у животу. Нама који остајемо, желим много среће да преживимо ову наказну власт под чијом чизмом стењемо.
  • Lidija

    13.01.2020 11:46
    Ostace samo sljam ovde
    Ostace imigranti da nas lece i Filipinke da nam rade kao vaspitacice i pedagozi.A mozda i nece kad cuju kolika je plata reci ce"Pa tu platu kao lekar imam i u Pakistanu zasto bi iz Pakistana dolazio za istu platu u Vasoj drzavi..."

    Sve sto ima mozga odlazi odavde ostaje samo sljam,alkoholicari,narkomani,dusevni bolesnici koje niko ne stacionira a i nema gde da ih stacionira kockari.lopovi,politicki i privredni kriminalci koji znaju van Srbije da ne bi mogli ni u kiosku raditi sa znanjem koji imaju.

    Juce podatak da sest psihijatra radi sa 15 hiljada dece u Vojvodini sada oglas za medicinare u Nemackoj u organizaciji"nacionalne sluzbe za zaposljavanje".Ali zato preko puta te bolnice tri novootvorene kladionice po 150 kvadrata bez ikakvog porekla imovine vlasnika.

    Ovoj drzavi dinara ne dati.Ovo vise nije drzava.Ovo je prdekana od drzave.Taksistima po 5 hiljada eura subvencija a lekarima se kaze da ponesu toalet papir od kuce za bolnicki wc gde rade.I da ponesu mantil takodje od kuce jer se za novi nema para.

    Najaca fora udjes kod lekara ono doktorka u krpenom mantilu ispod pazuha treba da te leci.Posteno naucena doktorka koja posteno je studirala 5 ili 6 godina ciji su roditelji odvajali od usta da bi postala lekar i drzava kaze"Kupite sami mantil ako Vam je ostecen pocepan sami ga usijte...".

    Takva ce ostati u Srbiji da leci ne samo decu obicne sirotinje vec i decu kriminalaca,lopova,alkoholicara,narkomana,mafijasa,politicara?


Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna