Autor: N1, Insajder, Beta

Info
18.01.2020.
21:12 > 21:37
Međunarodni monetarni fond preporučio je Vladi Srbije da prekine sa praksom postavljanja v.d. direktora u javnim preduzećima. U suprotnom, ne može da se očekuje potpuna reforma tih preduzeća, jer su, između ostalog, podložna političkom pritisku.
  • Mile

    19.01.2020 07:26
    A da se uvedu vd stanja i u brojna druga zanimanja a ne samo da to bude rezervisano za direktore javnih preduzeća. Npr vd predsednika političke stranke, vd poslanika, vd nastavnika, vd doktota, vd glumca, vd migranta, vd policajca. ...
  • Dule

    18.01.2020 23:05
    Opstaje sve to od 1389. Od knezeva,careva,kraljeva itd vlast ovde uvek zivi dobro a narod zivi lose..Vlast pravi dogovore sa svakim samo da bi njoj bilo dobro narod se uvek muci i gine u ratovima za tu vlast...V.d direktori su smesna prica za to.. Zivi ovde i stranacko zaposljavanje
    i stranacki plenovi kada je u pitanju podela firmi,zivi apsolutna zasticenst politicara vlasti i njihovih familija..Zivi sve sto je uvek u Srbiji i zivelo..I to nije uopate vazno jel car,kralj,predsednik ili premijer njima je odlicno uvek.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna