Autor: Beta

Info
21.01.2020.
16:30 > 17:11
Bivši radnici kragujevačke fabrike "Zastava kamioni" posle skoro četiri meseca pauze obnoviće proteste jer im, uprkos uveravanjima u Ministarstvu privrede, nisu namirene zaostale zarade, jubilarne nagrade i troškovi prevoza.
  • Saša Pernat

    22.01.2020 14:19
    TREBA DA VAM JE JASNO !!!
    Sve je to rezultat istorijskog projekta Memoranduma SANU,Miloševićevog "buđenja naroda","jogurt revolucije" i ostalog nacionalističkog divljanja po Srbiji,Crnoj Gori-rezultat kod Žute grede i pokušaja da se sve to izveze u Sloveniju gde je bilo mnogooo srba u stalnom radnom odnosu.Pošto tzv JNA nije stala za vrat velikosrpskom nacionalizmu i zaštiila Ustav SFRJ,kao i ustave Republika i AP Vojvodine i Kosova,sve to je pokrenulo i dalo "legitimitet" ostalim nacionalizmima,pre svega hrvatskom.Zato je Tito stalno upozoravao;"Čuvajte bratstvo i jedinstvo kao zenicu oka svoga"........

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna