Autor: Tanjug

Info
26.01.2020.
16:28
U Srbiji 71 odsto muškaraca poseduje vozačku dozvolu, dok svega 35 odsto žena ima položen vozački ispit, pokazali su rezultati studije "Rodna ravnopravnost u saobraćaju u Srbiji".
  • Небојша Ђурић

    27.01.2020 07:28
    ...
    Катастрофа..
  • DonJuan

    26.01.2020 22:42
    I to im je mnogo, a ne voze ni mnoge koje imaju dozvolu, nego ih cale terao da polazu ili same sebe da dokazu kako su ravnopravne. Ravnopravne mozda ali jednake nikad nece biti, u nekim stvarima su mozda i bolje od muskaraca, ali to svakako nije voznja i prostorna orijentacija.
  • Neoplanta

    26.01.2020 19:47
    Ne bojte se, uskoro ce svi biti ravnopravni, polaganje kosta kao da se uplacuje za studiranje na Kembridzu, tako da ce malo ko, bilo musko, bilo zensko, imati mogucnost da dobije vozacku dozvolu! Ni't siromasnijeg naroda, nit' skuplje vozacke dozvole!
  • Drum

    26.01.2020 18:16
    Kako mi ovo ide na nerve.
    Šta ćemo sada? Možda žene neće da polažu, hoćemo ih terati silom da polažu?

    Ja još nisam čuo za slučaj da je neko ćerki, sestri, majci, ženi, prijateljici branio da polaže, ali sam čuo za slučajeve gde je muž nagovorio ženu da položi, jer nekada je taj muž odsutan i da žena može odvesti decu ako negde treba. Takođe znam za nekoliko slučajeva gde žena položi, jer eto svi polažu pa će i ona, a onda od kada položi, više nikad ne sedne u auto, neke nemaju, a neke se boje.

    Inače mi ide na živce ta priča, mogu reći o veštačkoj ravnopravnosti polova. Jednostavo prirodno, fizički, psihički, ne može biti jednaki. Ne nisam jedan od onih koji smatra žene smotanim i beskorisnim. Gledam na to realno, u nečemu su žene bolje, u nečemu muškarci.
    Recimo, u saobraćaju, imamo jako loših muških vozača, ali i jako dobrih, isto tako je i sa ženama, jer sam upoznao žena koje voze bolje nego neki muškarci. Samo šta sam ja primetio, da u nekoj nepredviđenoj situaciji, žene se mnogo lakše izgube i uspaniče, nego muškarci.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna