Autor: Beta

Info
28.01.2020.
21:00 > 21:19
Premijerka Srbije Ana Brnabić rekla je da je upitna uloga oca ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića, Branka Stefanovića, u delegaciji privatne firme GIM koja se bavi trgovinom naoružanjem i vojnom opremom prilikom posete italijanskoj fabrici oružja "Bereta", ali da treba dozvoliti nadležnim institucijama da se time bave.
  • NeverovatnoMedjutim

    29.01.2020 08:30
    Kada god ih pitas o nekoj aferi ili bilo cemu sto ide na njihovu stetu - onda oni pricaju o nadleznim institucijama i pravnoj drzavi. Medjutim, kada napadaju neistomisljenike i one koji ih pozivaju na odgovornost - odmah optuze i osude - bez da i spomenu nadlezne institucije. U svakom slucaju, "nadlezne institucije" ne postoje ili ne funkcionisu i sve u ovoj drzavi je farsa, pocevsi od preCednika i premijerke, pa nadole sve do obespravljenih gradjana koji grcaju da prezive. I da, kriva je prosla vlast - vi ste prosle dve vlasti vec!
  • Cocco

    29.01.2020 08:14
    Zanimljivo (ako ništa drugo)...
    Drzne li se neko, bilo ko, da upita, prokomentariše ili ukaže na nešto, što ovima ne odgovara, oni ga u momentu i optuže i osude (strani plaćenik, domaći izdajnik, fašista, tajkun, narkoman ili diler…).
    Sve ono, njima bolno na šta im se ukazuje, pita ili komentariše, prebacuju na „nadležne organe“. A tu se, kako vidimo, godinama ama baš ništa ne dešava.
    A i kako bi? Počnu li bilo kakvu istragu, eto njima ogromnih problema i sran*a do guše, u čemu su već…
  • Nenad Kojic Novi Sad

    28.01.2020 22:49
    od
    svih bolesti jedino glupost i kijavicu ne možeš sakriti,a pri tome glupost i ne boli
  • Razocarani optimista

    28.01.2020 22:01
    -
    Gospodjice Brnabiceva daje Vam se na znanje da su ministri u vladi Republike Srbije ministri Vlade i gradjana, a ne vasi ministri, kao sto ste to izjavili.
    Sve i da ste ih Vi birali, u sta iskreno sumnjam, nemate pravo da is svojatate.
    Time urusavate njihov autoritet, a nama gradjanima jasno stavljate do znanja da dok ste Vi na tom mestu boljitka biti nece.

    Kao sto neko rece, vlast se osvaja na izborima ili revolucijom.
    Iskreno mislim da nismo daleko ni od jednog, a ni od drugog.
    Istorija Vas gosodjice Brnabiceva nece pamtiti, ili ako Vas bude pamtila nece biti za hvalu.
  • ...

    28.01.2020 21:44
    Moram priznati da se primecuje znacajan napredak (uostalom, u skladu sa imenom) kod SNS & co: Milosevic je govorio "institucije sistema", a oni danas "nadlezne institucije".
    Srbijo, za samo tri decenije prevalila si ogroman put.
  • Neoplanta

    28.01.2020 21:22
    "Treba da ispoštujemo postulate pravne države da sud utvrdi činjenice i donese odluku", rekla je Brnabić."

    E moja TI! Da je ovo samo P od pravne drzave, tuzilastvo bi sutradan, posle prvih optuzbi i informacija, koje su pritom dokumentovane, USLO U FABRIKU, KONFISKOVALO DOKUMENTE I ZAPOCELO ISTRAGU! Medjutim, ovo je nazadjnjacka prcija, u kojoj otac ministra policije u slobodno vreme seta sa rancem sa 300000 Evra i reketira vlasnike hotela, a u radno vreme trguje oruzjem i unistava drzavno preduzece, gurajuci ga u ogromnan gubitak, fatirajuci svoje i dzepove vladajuce klike!

    Kad tad cete odgovarati, samo cekaj, nadam se samo da cemo biti dovoljno budni, da nam ne kidnete onim avionom, koji ste dobili u zamenu za Galeniku!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna