Autor: Beta

Info
05.02.2020.
13:09
Kolegijum komesara EU usvojio je danas novu metodologiju procesa pristupanja EU čija je svrha da se ponovo uspostavi verodostojna perspektiva članstva Zapadnog Balkana u EU, rekao je evropski komesar za proširenje Oliver Varheji.
  • Indija

    05.02.2020 20:51
    EU je spora, zahteva sto poglavlja a Rusija prima lako u svoje carstvo, ne treba poglavlja samo vazelin.
  • kimi

    05.02.2020 20:02
    Ne znam zasto se lozimo na ovo ..
    EU kao zamisao je bila pre svega da bogate zemlje mogu bez prepreka da trguju ..
    Posle toga su to pretvorili fakticki u neku federaciju, gde su uzeli siromasne pod svoje da bi mogli da prosire svoje trziste, a i geostrateski da smanje uticaj Rusije na te zemlje.
    Danas kada su videli da od toga bas i nemaju korist, naravno finansijske, UK je odlucal da izadje iz EU bas zbog toga, kao i zbog mnostvo bezpotrebnih pravila i komplikovanih stvari.
    Takodje su naravno videli koliko su pogresili kada su krenuli da kupe Balkanski krsh ,msm na HRV RUM i BUG , nece oni nas , oni samo ne zele Rusiju ovde, to je njihov narativ.
    A ni mi necemo tamo jer onda moramo postovati neka pravila.
    Sve u svemu gubljenje vremena i energije, a i realno, EU nece jos dugo.
    I to ne kazem zato sto mrzim EU nego zato sto ovako kako je sada ne moze da funkcionise.
    EU bi trebala da ima svoju vojsku , da batali NATO i Amere, tada ce EU kao zajednica drzava imati smisla , i snagu , inace ce vecno biti podguzna muva Amerike,.
  • Иги

    05.02.2020 18:04
    Реци то Енглезима.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna