Autor: Radio slobodna Evropa

Info
11.02.2020.
08:30
Reforme strateških državnih preduzeća u Srbiji napreduju sporim tempom, kaže za Radio slobodna Evropa šef Kancelarije Međunarodnog monetarnog fonda u Srbiji Sebastijan Sosa.
  • Kostadin

    11.02.2020 14:27
    Grad i dalje bez rešenja za zg
    Brlog koji se može ukloniti samo privatizacijom. Da li je moguće da u XXI veku postoji plemenska firma koja je utočište za glasačku mašinu. Pa zar nije vidljivo da sva deca beže iz ove zemlje zbog ovakvih firmi. To je primer negativne selekcije i udomljavanja dece i rođaka . Sirotinjo tregni se i reaguj.
  • Ciga

    11.02.2020 11:38
    Tuga
    Ja sam monter 31g i sećam se vremena još od komunista, ali ovakvog zla nije bilo nikada. Ustvari je cela priča unazad mesecima uvertira za udaju EPSa. Viška ima, ali ne među monter ima, nas ima toliko da nemam pojma kako se uopšte uspeva nešto održavati.
  • Komsha

    11.02.2020 10:28
    Cudi me...
    Kako uopste i funkcionise, kada su svi zaposleni preko stranke..?
    Dobro i imamo struje koliko su strucni svi
  • bljuc

    11.02.2020 10:26
    Samo napred, proci cete kao NIS... Potenciraju se gubici a gubici postoje samo zbog zahvatanja drzave. Kada bi se dozvali pameti i savesno i domacinski se odnosili prema EPS-u, kompanija bi se preporodila. Za pocetak samo pocnite da upravljate kompanijom kao da je vasa. Prestanite sa ispumpavanjem novca u budzet. Tako su i Rusi uradili sa NIS-om i onda se hvale kako su od gubitasa napravili profitabilnu firmu, a nikakvu mudrost nisu primenili. Samo su zapusili rupe kroz koje je curilo. I napravili socijalnu katastrofu sa masovnim otpustanjima. Sa privatizacijom i "novim vlasnikom" imacemo samo otpustanja radnika, povecanje cene struje. Nece biti dobro nikome osim vlasniku. A najmanje obicnim gradjanima jer ce placati cenu struje kao u Nemackoj a sa srpskim platama.
  • Jova

    11.02.2020 10:18
    Slušajte MMF i ostaćete bez gaća....iako u EPS-u ima 1000 parazita ja ga nikada ne bih prodao.
    Parazite je lako oterati a prodato je teško steći i izgraditi ponovo
  • mile

    11.02.2020 08:45
    kenjanje po narodu
    Užas, najparazitskija firma ove tzv. državice, zaštićeni kao beli medvedi i niko im ništa ne može.....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna