Autor: 021.rs

Info
12.02.2020.
22:19
Zaštitnik građana Zoran Pašalić pokrenuo je po sopstvenoj inicijativi, postupak kontrole Centra za socijalni rad Alibunar posle medijskih priloga o teškom položaju šestoro dece koja u okolini tog mesta žive bez roditelja, saopšteno je večeras.
  • Zla...

    13.02.2020 08:29
    Nedodjija
    Sva sela u tom delu Banata su slicna: poluprazna, siromasna, staracka, kuce od naboja, polusrusene..... tuga . Novi Kozjak jedva na mapi mozete pronaci, selo u ćorsokaku To je 21. vek u jednoj bogatoj ravnici, Panonskoj !!! Na korak od EU.
    Mnogi osudjuju komsije. Skoro svim tim komsijama treba pomoc. A Centar iz Alibunara sigurno zna kakvo je stanje na terenu. Nedostaje im sigurno mnogo više sredstava, nego što Opština moze da izdvoji. Trebalo je alarmirati viši nivo , makar i ovako putem reportaze, da i Ministarstvo sazna da na 50 km od Beograda ima nedodjiju.
    Migranti imaju 3 obroka dnevno, lekare, ucitelje... Kozjacani nemaju ni popa da ih sahrani.
  • Saša

    13.02.2020 08:21
    Svaka čast za Zaštitnika građana. One iz Centra za socijalni rad treba pootpuštati! Sramota! Jedan dan ta jadna deca nisu smela da budu u tim uslovima, a ne 8 meseci!
  • Marina

    12.02.2020 22:41
    Sramota i tuga
    Sram da bude najpre one u Centru za socijalni rad u Alibunaru,a onda i gospodu u Pokrajinskom sekretarijatu koji je ovlascen da vrsi kontrolu rada lokalnih-opstinskih centara za socijalni rad.
    Prava je tuga gledati tu decu kako se muce i u cemu zive.Nismo toliko siromasna drzava da nam deca u Banatu onako bedno zive u 21.veku. Mirovicu,posalji TAMO koga treba,znam da ti sede u Banovini besposleni!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna