Autor: Tanjug

Info
23.02.2020.
21:39
"Putevi Srbije" planiraju u narednom periodu instalaciju još 10 elektro-punjača duž autoputeva pod naplatom u Srbiji, najavio je pomocnik izvršnog direktora Sektora za naplatu putarine "Puteva Srbije" Darko Savić.
  • Uvek za planove

    24.02.2020 13:51
    U planu je i Kosmodrom Srbija.
    Tu negde oko Čačka.
  • Anonimus

    24.02.2020 10:48
    Nova prevara
    Reče neko veliko ništa. Tako je krenulo i sa mobilnim telefonima. Prvi korisnici su finansirali mrežu da bi se posle desetak godina razvilo. Ovde se finansira razvoj baterija i autonomija. Ali niko ne pita koliko se zagadi da bi se struja proizvela, koliko se zagadi da bi se izvadio litijum iz zemlje. Koliko zagađuju hiljade brodova u zelenoj Norveškoj koja planira da sva vozila idu na el. pogon. Velika prevara 21. veka. Jedna vetrenjača može da snabeva strujom manje selo znači ako nećemo ugalj mora atomska energija. Postoje i naučnici koji tvrde da globalno zagrevanje ne postoji nego u određenim periodima istorije postoje oscilacije. Sve je smišljeno da se zastrašuje čovek i da se sa njim lakše upravlja.
  • Dule

    24.02.2020 07:39
    Veliko nista
    Deset punjaca nije nista pa ni ne pocinjite gradnju. Kada bi napravili deset stanica sa po deset punjaca to bi vec bio napredak. Puniti auto na struju zahteva vreme, nije logicno da ljudi cekaju jedni na druge u redovima.
  • mile

    24.02.2020 07:11
    Samo dajte jos pogodnosti nima koji imaju para za te skupe automobile. Zasto se malo pogodnosti ne da I onima koji imaju ugradjen gas. Ta struja se inace negde mora proizvesti , sta misliti koja ce cena biti tamo gde se pune akomulatori , sigurno ne kao kucna. I o tome treba razmisliti, nije to samo tek tako uljuci pa vozi. Neko mora uzeti pare, prvo proizvpdjaci automobile a onda tek idu troskovi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna