Autor: FoNet

Info
29.02.2020.
09:06 > 09:11
Predsednik Srbije Aleksandar Vućić najavio je danas da će 4. marta raspisati parlamentarne izbore.
  • Ako se ne objavi

    29.02.2020 12:31
    Jedva čekam rezultate izbora
    Današnjom raspravom u Skupštini Srbije SNS partija je presudila sebi.
    Raspravljalo se o zakonu o krađi beba.
    Narod je video na čijoj strani se nalazi SNS.
  • EvoOvako

    29.02.2020 12:14
    @Gradjanin Pokorni
    Zaboravio "Prvorođeni". Molim te da se ne ponavljaju takve greške. :D
  • bol

    29.02.2020 10:33
    bol je velik
    Raspisuj sta 'oces, zabole me....
  • BradaNS

    29.02.2020 10:26
    Muuuuuuuuuuuuuurs
    Jedna vrlo nebitna vest, nista bitnija od ostalih njegovih vesti. Rec njegova kao i njegovih poslusnika nema nikakvu tezinu jer su slagali narod bezbroj puta. Trenutno sigurno najnebitniji lik u drzavi koji je istovremeno nazalost i predsednik drzave.
  • Gradjanin pokorni

    29.02.2020 09:33
    Zahvalnica
    O, Veliki, Svevideci, Sveznajuci, Svemoguci Gospodaru! Tvoje verne ovc.., ovaj sluge Ti ponizno zahvaljuju sto si blagoizvoleo raspisati izbore da bi glasacko telo (bez glave) pokazalo kokiko Te voli, ceni i postuje, koliko je prezadovoljno svime sto si nam blagoizvoleo udeliti u svojoj prevelikoj milosti.
    Glasacko telo (bez glave) ce i ovog puta pokazati koliko prezire gadnu i odvratnu opoziciju, kako onu koja se usudjuje na megdan Tebi izaci, tako i onu koja je odlucila da bojkotuje megdan. Tvoja pobeda bice zlatnim slovima upisana u novijoj, ma sta novijoj! i u starijoj srpskoj istoriji kao uvod u zlatno doba. Znam da te je ponekad sramota koliko nam dobro ide, ali nemoj se sramiti, moze to i brze, jace, bolje!
    ...
    Ok, daj sad sendvic, pa da idem. Imam i za opoziciju da napisem slican panegirik. J... .. od neceg se mora ziveti...
    ...
    Naravoucenije: dok nije bilo demokratije, partija i izbora, zivelo se mnogo bolje, vlast je bila odgovornija, nije bilo prebacivanja odgovornosti tamo-amo. Kad Srbi zbace demokratski jaram s vrata, bice neke nade za opstanak.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna