Info
03.05.2011.
11:32 > 15:08
Osama bin Laden u Zagrebu je boravio 1986. godine zbog kupovine oružja za 100 miliona dolara, za tadašnje borce u Avganistanu protiv sovjetske okupacije, a u zagrebačkom naselju Borovje za vreme rata u BiH kupio je šest stanova, kojima su danas vlasnici nepoznati, piše Večernji list.
  • janko

    03.05.2011 18:17
    @animalac
    prava ser.enda, pise sta mu odgovara... a sta je sa "bin Laden te godine boravio u Zagrebu i Beogradu zbog kupovine oružja za 100 miliona dolara" (sediste firme je u bgd, postoji jos i sada). ma, vi ste svi talibani i alkaide... a za ono "Do sada sam mislio da si lud, a sada vidim da si i opasan", lud je onaj koji je vas napr.vio. ali sta ocekivati od serBendi, daju podrsku ubicama, prodaju oruzje ubicama, hvale ubice, podrzavaju ubice u njihovom radnjama... i ja nikada ne gledam u tudje dvoriste dok ne pocistim svoje, jel' tako animalac.... ziv nam bio ti sto godina, barem cemo uvek imati naci-fasizma sa pravdanjem "i oni su".
  • gde ste patriJote?

    03.05.2011 15:38
    Direktor Beobanke je tada bio Slobodan Milošević.
  • evo ih opet

    03.05.2011 15:25
    Anonimuse, nisi pročitao u vesti da je Osama bio i u Beogradu, da je sve išlo preko Beobanke, da je oružje prodala namenska tj. SDPR? U isto vreme kada ste pisali memorandum 1986. prodavali ste oružje Osami da nijime ubija Ruse. To je fakat, a vi sad negirajte. Tito je bio mrtav već 6 godina. Srbija je samostalno to radila.
  • 03.05.2011 13:41
    @Janko
    Janko, o cemu ti to? Bas htedoh da pitam sta sad kazu Janko i Sale Novonasadjeni na ovu kupovinu stanova u dragoj im Hrvatskoj i logisticke podrske iz Zagreba za vreme rata u BiH, kad ono ti i ovo svalio samo na Srbe. Do sada sam mislio da si lud, a sada vidim da si i opasan.
  • janko

    03.05.2011 12:32
    @Маркан Pera ДРАГАН acadns Bojan Slava mu Mo
    Маркан Pera ДРАГАН acadns Bojan Slava mu Mobutu Sese Seko Semtex Vaskez NS TT Балакаха vesna Goran Fikroj Ivana neobjektivni posmatrač

    jako me je obradovala ova vest a najvise zbog prepodobnog Vaskeza NS egzoticnog serB.ndskog imena. znaci i u se.Bendi-stanu ima talibana i alkaide. kada cete se klanjati senima vaseg velikoga duhovnog vodje. verujem da ce molitvu predvoditi nazocni prepodobni VASKEZ NS egzoticnog se.Bendsko-talibansko-alkaidskog imena.....

    TALIBANI POSTROJTE SE
  • sve se vraća

    03.05.2011 12:09
    Moraće sad Jugoimport SDPR i Šutanovac da otvore knjigu žalosti i da pošalju telegram saučešća porodici cenjenog kljenta kojem su prodavali oružje da njime ubija braću Ruse po Avganistanu.
  • janko

    03.05.2011 11:59
    s.rBende
    gde ste da ste golubovi, sta velite na to

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna