Autor: Beta

Info
26.03.2020.
16:43
Trudnice i porodilje u Srbiji mogu da tokom vanrednog stanja elektronskim putem dostave dokumentaciju, potrebnu za ostvarivanje naknade zarade za vreme trajanja porodiljskog odsustva i odsustva sa rada radi nege deteta, saopštilo je Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.
  • Sanja

    29.03.2020 20:18
    email za KG
    ..."odnosno na drugu odgovarajuću mejl adresu za ostale gradove u Srbiji, a koja je istaknuta na portalima gradskih opštinskih uprava."-za grad Kragujevac nije istaknuta email adresa. Kako doći do pomenute adrese???
  • Mrgud

    26.03.2020 17:14
    Sve može osim birokratije
    Većina državnih organa se prilagodila, ali nerazumne birokrate iz APR i dalje inzistiraju samo na papiru i put! Necuvena bahatost i osionost

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna