Autor: N1

Info
31.03.2020.
14:24
Državljani Srbije koji se od subote nalaze u studentskom domu "Ivo Lola Ribar" u Subotici kažu da im za to vreme lekari nisu izmerili temperaturu niti im je urađeno testiranje na virus korona.
  • NS

    31.03.2020 15:00
    Nažalost, to je pokazatelj koliko su bitni ljudi ovoj državi. Meni je neprijatno stalno boraviti u stanu a tim ljudima koji su smešteni u prinudni smeštaj ni ne nagoveštavaju kada će kući niti da li su oboleli. Stvarno tužno.
    Jako mi je žao pasa koji ne mogu napolje, i treba peticija da ih podržimo, ali zar za ove ljude nema niko da pokrene peticiju? Imaju li i oni neke potrebe koje su im uskraćene ili su oni svima nama nevažni kad ih nismo podržali?
  • Da li

    31.03.2020 14:41
    Je ovo normalno
    Neko ko preti i dete se na narod sebi dozvoljava ovakve dogadjaje

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna