Autor: 021.rs

Info
01.04.2020.
07:51
Srpski odbojkaški reprezentativac Nikola Rosić objavio je da je pobedio virus korona i poručio svima da ostanu kod kuće i vode računa o sebi i svojima.
  • Vlada

    01.04.2020 08:59
    Lepo to zvuči, moj Nikola, ali ljudi se javljaju, pa ne mogu da dođu do lekara da se testira, jer ih šetaju sa jednog (virtuelnog) šaltera na drugi. Naviklo to da se tako ponaša. Ništa nije ničija nadležnost sve dok slučajno ne naiđeš na savesnog doktora koji prima pozive i to da uspeš da ubodeš posle stotinjak zvanja.
    A i kada se testiraš, čekaš po nedelju dana da dobiješ rezultate, jer su testiranje, obradu materijala i obradu rezultata organizovali oni koji nam organizuju državu, pa su i performanse pomenutih procesa iste takve.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna