Autor: FoNet

Info
07.04.2020.
22:47 > 22:50
Pandemija virusa korona izmenila je Forbsovu listu milijardera, a mnoge i skinula sa liste, ali čak ni razvod od 40 milijardi dolara nije srušio osnivača i izvršnog direktora Amazona Džefa Bezosa da treću godinu zaredom čvrsto drži prvo mesto na lestvici najvećih svetskih bogataša.
  • pera

    08.04.2020 05:22
    Nikad dosta
    Dok je zakonom dato pravo zaposlenima koji se osećaju ugroženim tokom pandemije, da ostanu kod svojih kuća, Amazon svoje zaposlene pimorava da rade, tako da su u ovom kriznom periodu pokupili klijente svojih konkurenata.
    Osim toga, Amazon je poznat po tome što kupcima koji registruju kod njih kreditne kartice, zavlači ruku u džep (čitaj: kradu).
    Naručio sam robe za 25e,a, Amazon mi je sa računa skinuo na ime članstva koje nisam tražio dodatnih 50e. I naravno, nema načina da ih kontaktiram, da tražim povraćaj novca.
    Kada bi Amazon plaćao porez, i kad bi pošteno poslovao, pao bi na lestvici najbogatijih bar za jedno mesto.
  • bora

    08.04.2020 00:33
    Taman sam nagurao tu milijardu oko Bozica, i ispadoh sa liste pre Uskrsa :(

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna