Autor: Snežana Miletić

Info
11.04.2020.
11:33 > 13:04
Svi mobilni telefoni u ovom trenutku imaju mogućnost da prime važne zvanične poruke, što je dobro, jer je u gomili informacija mnogo i dezinformacija, kaže inženjer koji u Los Atosu radi na arhitekturi i dizajnu rešenja koja osiguravaju Intelove netvorking čipove.
  • Novosadjanin1

    13.04.2020 07:15
    Neko promasi ulicu neko ceoziv
    Davno sam shvatio ako si intiligentan pojednostavi ceo život svoj. Ne gubi život sa bez veze školama, počeo da radim sa17 g. Sa 24 postao samostalan privrednik sa osluzen JNA i 5g rad. Staza, prva stvar sam koristio tudje greške da ih ja nebih ponavljao, sa17 sam tražio večnog drugi našao u 20g.zivim jako srećan zivot45 godstekao previše a naj je poverenje sigurnost, deca nek biraju svoj zivotali ali žive sa nama35god i svi zajedno radimo, stalno svaki dan smo 24casa na oprezu to predje u rutinu nema opuštanja, Rodbinu i komšije ne možeš da biraš pa ihj uopšte mnogo ne privlačim niti gledam, tv imam riblju kost od pre50 god samo gledam ODREDJENE programe sport moda putovanja kuhinja, i ne placam pretplatu samo internet.

  • Nana

    11.04.2020 14:34
    Čovek priča o prevaspitavanju ljudi i čemu nas je naučio virus, a većini zapala za oko zarada. Očigledno da nas kao civilizaciju neće naučiti ništa, ali mene kao pojedinca sledeće: zgadio mi se mobilni telefon kao i komunikacija preko istog, tako da ću ga u budućnosti nositi samo na posao i kupovati isključivo najeftinije modele, televiziju ćemo otkazati čim istekne ugovor, malo je reći da mi se zgadila, pažljivije ću trošiti pare koje imam, većina tvari ne vredi toliko koliko sam ih plaćala. E sad na red dolaze odnsi sa ljudima, tu se lepo pokazalo vreme u karantinu. Shvatiš sa kim si na istim talasnim dužinama, a na koga ne treba trošiti ni sekund svog preostalog života. Dakle, zbogom površni odnosi, život je kratak kafu mogu popiti i sama.
  • Branko

    11.04.2020 13:30
    @mrk
    Verovatno ima, ali to je samo zato sto on toliko vredi i sto ih zasluzuje. Licno sam radio dosta za strane gazde i dobro znam sta je trziste rada i zakon ponude i potraznje. Niko ti nece dati veliku platu samo zato sto je njegova firma ili drzava bogata nego sve moras da zasluzis.
  • Cile

    11.04.2020 13:18
    Mrče, oni koji su pametni, i oni koji rade na prosperitetu civiliz.što sigurnno nismo mi koji imamo vremena da filozofiramo ispod tekstova pa makar bili i na 021 i treba da budu plaćeni više nego mi roblje koje ne zna ništa drugo nego da ujeda bolje od sebe i da sada roštilja po Fruškoj misleći da je to vrhunac slobode.
  • mrk

    11.04.2020 12:33
    ovaj ima 30k mesecno garant

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna