Autor: Tanjug

Info
23.04.2020.
06:52
Slika Vinsenta Van Goga "Prolećna bašta", ukradena je 30. marta iz muzeja Singer Laren u Holandiji, a sada je objavljen snimak sigurnosnih kamera koje su zabeležile taj događaj.
  • naučnik

    23.04.2020 08:12
    mnogo su krali kroz vekove
    Kako radili i rade, ništa čudno.Sve države stvorene na krađi, nepravdi, dođe crni petak u četvrtak, nije bitno kada, samo dođe.Mora i od njih neko da drpi nešto.Žalosno i tužno, kakav je svet koji samo da bude glavni, barem babaserama u javnim klozetima, pardon WC/00.Uh, umorih se. Uskoro odjavljujem mobilni, TV, internet. Kažu deca kako onda kontaktirati, a pre 50godina, slale se poštanske karte.Trebalo 15 dana da prevale 70km i to iz sela u grad.Nije ni tada bilo idealno.Ali nekako obično.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna