Info
10.05.2011.
17:25
Sinovi vođe terorističke organizacije Al Kaida Osame bin Ladena, koga su američki komandosi ubili 2. maja u Pakistanu, saopštili su danas da je sahrana njihovog oca u moru ponižavajuća za porodicu i optužili američkog predsednika Baraka Obamu da uništava jednu nezaštićenu porodicu.
  • janko

    11.05.2011 05:50
    bin ladenovci
    gde ste? sto ne dignete glas protesta....
  • Kentaur

    10.05.2011 22:38
    zlo je nasumično...
    ...kada se oslobodi i pusti u svet. Pročitajte, Anonimuse, jučerašnu vest - izjavu Noama Čomskog o tome ko je veći zločinac Bin Laden, ili Buš. Kada imate takvog predsednika, onda su svi građani te zemlje (SAD, konkretno) taoci njegove politike. Kao što smo i mi imali Slobu, i bili njegovi taoci. Sami su ga izabrali. Sami smo ga izabrali. A porodici svake žrtve je (bilo koje, bilo čije), razumljivo, neizrecivo teško. Stvar je za razmišljanje, a istina se spoznaje u prelamanju suprotstavljenih (a neospornih)činjenica. Najbolji način zaštite od stradanja jeste da se zlo NE ČINI. Episkop Nikolaj Velimirović je napisao: "Kada vas kneževi ovoga sveta pozovu da učinite zlo od koga se tresu nebesa, rado se odazivate. A kada vas Gospod pozove da učinite makar jedno dobro delo, odgovarate: 'Kako ćemo, Gospode? Mali smo i slabi'. Takva će vam biti i plata." To važi za sve, i svuda.
  • 10.05.2011 21:08
    A kako je onim porodicama 3000 nastradalih samo u WTC-u kojima ni tela nisu mogli da pronadju?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna