Autor: FoNet

Info
22.05.2020.
17:11
Situacija u srpskoj privredi sada deluje dosta dobro, jer deluju mere Vlade, ali postoji bojazan da na jesen, u novembru, kada prestane dejstvo aktuelnih mera, bude većih otpuštanja radnika, izjavio je predsednik Ujedinjenog granskog sindikata "Nezavisnost" Zoran Stojiljković, posle sednice Socijalno-ekonomskog saveta.
  • Tesa

    22.05.2020 20:25
    Videce se u novembru posledice... Nazalost radikali ce i dalje da vladaju...
  • Ivan

    22.05.2020 20:24
    Znam samo da je u ovoj državi jadan onaj grbavi pošteni radnik, nebitno gde radio...ali zato razni uvlakači, lake dame i slično..e ti su dobri svakoj vlasti...pogledajte oko sebe, prepoznaćete takve ljude...da li mislite da će i jedan pošten radnik, na osnovu svog rada dobiti negde stalan posao, rad bez stresa...toga nema, ne postoji ili je jakooo retko...takvi ljudi su dobri samo za izbore i za rat...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna