Autor: FoNet

Info
22.05.2020.
20:00
Sednica Glavnog odobra Demokratske stranke (DS) pomerena je za dan izbora 21. juna, kako bi i ona bila deo bojkot kampanje
  • Nisam upucen

    24.05.2020 12:39
    i zato hocu da postavim pitanje clanovima DS koji su za smenu Lutovca: Sta posle? Sta je vas plan nakon njegove smene? To nisam nigde cuo niti procitao. Meni je jasno da je Lutovac Djilasov drugar/covek/potrcko kako god i da je Djilas preko njega i DS dobio povlastice za svoju stranku ali sta je vas plan kada on bude smenjen? Kuda onda? I sa kim?

    Nadam se samo da ne verujete u pricu da je Lutovac kriv za stanje u danasnjem DSu jer je to iskljucivo posledica raspada politike Borisa Tadica i od tog momenta stranka je u slobodnom padu i da je sam Barak Obama ili Vladimir Putin dosao na mesto njenog predsednika ona bi i dalje imala 2% danas. Na sve to je jos tunznije da je ogroman novac potrosen na unutar stanacku borbu za predsednika izmedju Pajtica i Sutanovca a taj Sutanovac je toliko slavio tu pobedu da bi u istoriji bio upisan kao predsednik DSa sa najslabijim izbornim rezultatom od kako ona postoji. I sto je najgore to ni nije njegova greska niti njegovo delo vec delo Borisa Tadica.
  • V

    23.05.2020 21:04
    A sto isti covek pise pod razlicitm nikovima ovde na ovu vest, sta cemo sa tim botovanjem?
  • mile

    23.05.2020 00:26
    ma, opusteno ...
    bravo lutovac !!ti si uspeo bas sve da upropastis !!a tek saradnici, kao da si ih svecom trazio !!od rakicke , pa do radojeva !!pa taj je rasturao sve sto je mogao , pa , na kraju i ceo novosadski odbor !!!ko porucen za tvoj tim ,!e, sad mozete da se uhvatite za usi , pa igrajte ...ugasio si ds !!ne valja ti statutarna komisija ?!jel to znaci da si predsednik republike /sto ce biti limburga meseca, na srecu /ti bi raspustio i ustavni sud , ako ti nije po volji?!pa vucko je za tebe legalista100% !!sklaaanjaj se bre covece !!
  • Milutin_NS

    22.05.2020 21:01
    Ovo da nije tužno...
    ...već bi bilo zaista smešno šta napraviše od DS-a. Uništiše bre sami sebe. No dobro, bar će na toj "opakoj" sednici ako imaju bar malo pameti smeniti Lutovca - lika sa nula harizme koji je potpuno zalutao u politiku. Pa nek' ga onda Šešelj hvali koliko mu volja.
  • clan 25g.

    22.05.2020 20:43
    mislim , stvarno ....
    ajde lutovac, pakuj se bre!dokle vise da nas upropastavas ?!!veceg muljatora, a bez ikakvog autoriteta, ds nije video !!potpuno usredsredjen na zidanje svog ega , doveo si nas na ivicu ambisa !zar smo morali bas najgoreg da izaberemo !borise , sule , vratite se , sve vam prastamo !!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna