Autor: 021.rs

Info
25.05.2020.
10:32 > 10:34
Epidemiolog Zoran Radovanović ocenio je da se, u borbi protiv virusa korona, požurilo sa odlukom o otvaranju granica i uspostavljanju međugradskog saobraćaja, jer je situacija još "rovita" - smanjuje se i povećava broj novootkrivenih slučajeva.
  • dejan

    26.05.2020 08:20
    Loše je
    Otvaraju granice oni koji žive od turizma,ali i ograničavaju slobode.Lepo se informišite šta nude Bugari,Graci i Turci,crnogorci su nas već otkačili,a i makedonci će i zbog EU a i zbog Grčke.SZO je tad upozoravala a i sad upozorava,a niko u svetu ni tada a ni sad ne sluša.Virus ne odlazi,pratite broj zaraženih ali pogledajte i broj testiranih.Švedska je primer da restrikcije u prihvatljivoj formi moraju i dalje da budu prisutne.Neće biti pozitivnih samo onda kad nema testiranih.
  • Najsmesniji virus sa

    25.05.2020 13:37
    Fejsbuka
    Sta na sve ovo kazu oni koji su se smejali najsmesnijem virusu na svetu ?
  • Doktor

    25.05.2020 12:58
    Doktor bez stranke
    Požurilo se u svemu DA.


    Ja da sam u kriznom štabu granice nebi otvorio do 15 avgusta a ni gradski prevoz ni železnički.


    Velike fabrike zatvoriti.
  • Pera

    25.05.2020 12:02
    "Stranci" sa više državljanstava mogu da glasaju i u svojim državama, ne moraju do dolaze u Srbiju. Taj argument za otvaranje granica je besmislen. Cela Evropa popušta mere i blokade a nije u izborima. Agitpropaganda kada lupi onda lupi bez, prividno, ikakvog smisla. Čemu otvaranje granica? Priprema za novu pandemiju nepostojećeg Kovida, za novo vanredno stanje i prljave rabote za njegovog trajanja.
  • Novosadjanin

    25.05.2020 11:58
    Vanredna situacija je od strane SZO objavljena 30. januara . Sta smo mi radili u medjuvremenu? Smejali se najsmesnijem virusu! Docekali totalno nespremni pa brzo uveli vanredno stanje da radimo svasta mimo zakona. STRASNO da niko nije smenjen, da je Loncar jos tu. A i premijer je trebao da odgovara za svoje nedelanje. Predsednik ce odgovarati jednog dana , neka se stiti odlukama Ustavnog suda i sv. Petra, majom.......

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna