Autor: 021.rs

Info
27.05.2020.
09:30
N. M. (42), bivša radnica doma zdravlja iz Velike Plane, uhapšena je zbog pronevere.
  • Kaćanka

    27.05.2020 17:23
    E vala neka je!!
  • YYY

    27.05.2020 15:23
    Neko
    Za participaciju ne treba fiskalni račun.Njega dobijete za vanstandardne usluge u zdravstvu. Fiskalni račun ne dobijate ni na pijaci, kod advokata, parking servisa...(advokati su štrajkom izdejstvovali da ne uđu u fiskalizaciju. Još 80 tih godina su pijačari u Italiji izdavali račun i za prehrambene artikle...)
  • Brrrr

    27.05.2020 14:14
    Ja
    Reč je o bivdoj radnici,a ti si dobri pošteni komšija koji će da sudi,sa kamatom ili bez. Gde su oni koji su opljačkali državu i N.S. pa niptanisu vratili sa kamatom niti robijali.
  • N

    27.05.2020 13:49
    Bilo i biće
    Bilo i biće nikada ovde neće vladati rad, red i zakon za sve isto bilo ko da je u pitanju.Toga je na svakom koraku. U svakoj pori života. Na svaki dinar prihoda trebalo bi svi da plaćaju porez i da se sve sankcioniše. Ovako pošteni i obrazovani prosjaci a nepošteni zaštićeni i bogati. Koliko je enormno bogatih polupismenih sa vilama gde je tu država da naplaćuje svima porez. To se neće desti u Srbiji kao u normalnim zemljama što se podrazumeva i što se kažnjava. Kome to odgovara zna se ko sprovodi zakon zna se. Zato nikada nećemo ući u EU. Meni odgovara da se poštuje zakon. Šteta roditi se i živeti i umreti u takvoj zemlji. Za mene je kasno. Za moju decu nije shvatili su da ako želiš pošteno da živiš od svog rada da poštuješ zakon odlaziš u zemlju u kojoj se to primenjuje i poštuje.
  • Xy

    27.05.2020 13:08
    Pošteni
    Nezaposleni i pošteni koji žele da rade u zdravstvu i dobiju posao i žive od svog rada uče nemački odlaze da rade u Nemačku,. Ovde volontiraju po 2 godine bez prebijene pare nikada nedobijaju posao. Ovde samo mogu sa vezama prekvalifikovani trgovci i frizeri da rade, a redovno koji su završili srednju i visoku strukovnu čekaju na birou po 10 godina. Shvate da nisu ničiji i netrebaju nikom nikada. Odlaze zauvek i nikada se neće vratiti. Tamo im netreba veza. Tamo vlada rad red i zakon koji ovde nikada neće vladati. Sramota je što je ukinut sporazum sa Nemačkom da idu oni koji žele da rade i pošteno žive od svog rada. Ovoj zemlji netrebaju, već da budu broj na birou. Šta reći a nebiti ogorčen, i žaliti što nismo sami davno otišli sada bi našoj deci bilo mnogo lakše da imaju posao. Srećan put mojoj deci. Bog nek živi Nemačku i moje dete u njoj. Neponavljaju oni greške roditelja da ostaju ovde. Šta smo mi dobili pošteni
  • Xy

    27.05.2020 12:45
    Nezaposleni
    Čestitamo. Zna se ko i kako dobija posao u Srbiji prekvalifikovani trgovci i frizeri a redovno koji završe srednju i visoku strukovnu volontiraju po 2 godine bez prebijene pare. Nikada nedobiju posao uče nemački čekaju 10 godina na birou i shvate da nikada neće dobiti. Nisu ni bivših ni sadašnjihni budućih veza. Idu gde vlada red rad i zakon. I nikada se neće vratiti. Bog nek čuva nemačku i moje dete u njoj koja mu je dala posao a Srbija daje onima koji nikada nebi smeli raditi u zdravstvu. Veze su glavne u Srbiji. Ko je nema i nezeli beži zauvek van na put bez povratka u ovu zemlju koja ih je oterala da bi imali da žive od svog rada. Bolje da ih želimo nego na birou žalimo.
  • ah

    27.05.2020 12:13
    A da nije ona, ko bi? Jel se zna za šta se tačno koriste ti novci od participacije, ili se ubacuje u to bure iz kojeg zahvata već kako ko može i kako se snadje?
  • Neko

    27.05.2020 11:39
    Tako je to u neuređenoj zemlji u kojoj kad kupite papirne maramice u kiosku dobijete fiskalni račun - znači promet je fiskalizovan i država je o tome obaveštena,, a u zdravstvu Srbije toga nema..date keš i dobijete neki račun napisan u Wordu, koji dalje nema automatsku proveru..zašto je to tako u digitalnoj državi g- đo Brnabić? Zašto taj pomet nije fiskalizovan niti evidentiran u sistemu, a radi se o javnom prihodu g- dne Mali? Zašto niste uspostavili SISTEM NAPLATE I KONTROLE UPRAVLJANJA JAVNIM PRIHODIMA naplaćenim u zdravstvu, g- dine Lončar?
    Svi ste odgovorni..
  • Veljko

    27.05.2020 11:33
    Jasno
    Nije ispunila bonus. Trebalo je najmanje pet ljudi da nagovori da glasaju za...!
  • Mile Holandija

    27.05.2020 11:07
    Spašavajte se mladi na vreme
    I onda se neko u Srbiji pita kada će prosečna plata biti ne 900 već 500 eura sa ovakvom količinom lopova na svakih pola kvadratnih metara,neopevanom korupcijom i nepotizmom sa čitavim porodicama uposlenim u svakoj zdravstvenoj i državnoj firmi bez ikakvih pošteno stečenih diploma i provera da li je neko pre toga osuđivani kriminalac i da ili ima poreklo imovine ili nema.

    PET GODINA KRALA kao niko nije primetio a na 30 dana pred izbore NEKO PRIMETIO.

    Imaćete vi Srbi u Srbiji i 5 hiljada eura plate uskoro sigurno ne 500 takvi kakvi ste.

    MLADI PALJBA ODATLE ali hitno.
  • Nikola

    27.05.2020 10:59
    Poduhvat
    50 po 50 dinara... šta sve može strpljiv čovek/žena, to je čudo!
  • Ja

    27.05.2020 10:38
    Suditi joj i naravno otkaz, a novac da vrati sa kamatom.Valjda ce se ostali opametiti.
  • Nemanja

    27.05.2020 10:23
    Gde su veliki
    Gde su oni veliki sto su uzeli 3 milijarde evra. Kada cemo njih u pritvor?
  • /

    27.05.2020 09:39
    /
    pa svi su davali po 50 din

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna