Autor: Blic, B92, RTS

Info
31.05.2020.
09:21 > 09:21
Protesti u Sjedinjenim Američkim Državama, zbog smrti Afroamerikanca Džordža Flojda koji je preminuo nakon policijske intervencije u Mineapolisu, nastavljeni su četvrti dan i noć zaredom.
  • Vlada

    01.06.2020 10:30
    @Јое

    Kao što sam već rekao, iz tvojih ranijih komentara na ovoj stranici se vidi da si verski primitivac, iz ovog se vidi da si rasista - nećemo pričati jedan drugom o hobijima, pošto je to sasvim dovoljno informacija da vidiš kakav je neko. A što se tiče laži, još jednom, dotična osoba nije stradala tokom hapšenja za vreme kojeg nije pružila nikakav otpor, ubijena je nakon njega s predumišljajem. Postoji snimak toga - stvarno, koliko glup treba da budeš da pokušaš to da osporiš?

    I da ne zaboravim, apsolutno niko ovde ne pravda nasilne nerede, niti se bavi suludim teorijama o Bajdenu kao kandidatu levice (ups, osim tebe) - jedini problem ovde je što među nama živi jedan tvrdokorni rasista i bolesni verski fanatik kalibra onih koji u SAD upadaju s oružjem u škole.
  • Јое

    01.06.2020 07:50
    @Vlada
    Да ли се ми познајемо? Колико се мени чини не познајемо се. Да ли је нешто од оног шта сам навео лаж? Колико је мени познато није. Смири се и престани да вређаш људе које не познајеш само зато што износе чињенице које ти се не допадају. И да не заборавим, продавнице и аутомобили нису ништа криви због тога што је један полицајац убио човека. Све ово што се догађа у САД нема везе са овим убиством, већ има везе са чињеницом да кандидат екстремне левице (Бајден) нема шансе против Трампа на предстојећим изборима, па на овај начин покушавају да му умање шансе за победу. Ви екстремни левичари сте много насилни.
  • Vlada

    31.05.2020 19:25
    @Joe

    Evo još malo činjenica.

    1. Statistika krivičnih dela nema nikakvog uticaja na poštovanje procedure prilikom hapšenja.
    2. Džordž Flojd nije pružao nikakav otpor prilikom čitavog postupka hapšenja, koje je zabeleženo kamerom.
    3. Ubijen je gušenjem kolenom u vrat, koje je trajalo 3-4 minuta, za koje vreme je ležao na zemlji ne opirući se i 10-tak puta ponovio da ne može da diše - takođe sve snimljeno kamerom.
    4. U velikoj većini slučajeva, verski fanatizam je povezan sa rasizmom.

    Zaključak: ti si jedan zatucani kašikolizački rasista, čija ljubav prema bližnjem važi samo za podjednako zatucane bradate lopurde.
  • United Police States

    31.05.2020 19:04
    Rikers Island demokratija
    @Zoran

    Kakva pateticna zamena teze u pokusaju, ti valjda tvrdis da pale prodavnice svaki dan? Aha, probaj to u SAD pa ces da zavrsis kao Flojd za 2 sekunde, ovo sada je ekstremna situacija a ne svakodnevnica. A kad si vec kod paljenja prodavnica, pale prodavnice po Hong Kongu mesecima, biju policiju, otimaju im oruzje na sred ulice, a Amerika se brine za 'ljudska prava' i uvodi sankcije. Obama je pretio Janukovicu da ni po koju cenu ne sme da izvede vojsku dok su majdan-teroristi spalili pola Kijeva i pucali na policiju. Vrhunsko licemerje, nema brutalnije policije na planeti Zemlji od americke, a kad policija nije dovoljna - izvedu vojsku. Najveci broj zatvorenika na planeti po glavi stanovnika, militarizovana policija i drakonski pravni sistem. Ni 'd' od demokratije tamo nema.
  • Јое

    31.05.2020 13:54
    Чињеница зналац
    Свака смрт је тужна и осуђујем свако насиље.
    А сада мало чињеница.
    1. Црнци чине око 13% становништва САД, а учествују у скоро 50% злочина.
    2. Џорџ Флојд је осуђивани криминалац, који је био неколико година у затвору због оружане пљачке.
    3. Убијен је током хапшења због дистрибуције лажног новца.
    4. Био је крупан и набилдован као Шварценегер.
    Закључак: Огроман и набиловани црнац, насилни криминалац, који је већ био у затвору, је страдао током хапшења након извршења кривичног дела.
  • miky

    31.05.2020 13:08
    @Če
    Savršena Amerika..."

    Zbog cega je Amerika na prvom mestu u svetu po godisnjem useljavanju stranaca ?
  • w/e

    31.05.2020 12:46
    Zapad
    Samo cekajte dok nasi ne preuzmu njihove predizborne fazone, pa ce i kod nas isto da bude.
  • Zoran

    31.05.2020 12:44
    @Če 31.05.2020 • 10:23
    "Savršena Amerika..savršeno društvo..uzvišeni zakoni..itd."

    Ajde probaj kod nas da palis zgrade , prodavnice , ustanove , ...
    Ili u Kini , Rusiji , ...

  • Ok

    31.05.2020 11:03
    I treba
    I treba da protestuju. Policajci su cas izuzecima postali zlo nevidjeno. Tukli bi silu izogravaju umesto da smiruju situaciju.
  • vodvilj

    31.05.2020 10:38
    oni protestvuju a mi cekamo 100 evra.
    nama je fino i lepo.
  • Če

    31.05.2020 10:23
    Savršena Amerika..savršeno društvo..uzvišeni zakoni..itd.
  • Sale

    31.05.2020 10:09
    Kakav je balvan ovaj Tramp.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna