Autor: Tanjug

Info
04.06.2020.
11:32
U Novom Sadu, Beogradu, Nišu i još sedam gradova tokom maja je došlo do povećanog interesovanja građana za nekretnine, tako da je katastar pojačao kapacitete da odgovori na sve zahteve i otvorio novih 16 šaltera širom Srbije, saopštio je Republički geodetski zavod (RGZ).
  • dragan perković

    04.06.2020 15:15
    A
    Režimski sajtovi šire ovu laž.Geidetski zavod u Novom sadu već više od 10 godina ima deset šaltera od kojih max rade tri.Zakazivanje postoji oko 6g,a ne radnika po kancelarijama kolko hoćeš.U jednoj kancelariji zatekao kako službenica bukvalno masira službeniku leđa,u drugoj službenuci raspravljaju šta je dobro za stomak.
  • zlo

    04.06.2020 12:20
    katastar
    Katastar je zivo zlo i tamo se ne zna ko pije,a ko placa. Nemoguce je zavrsiti poslove bez debele veze,a tek doci do te veze je problem.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna