Autor: 021.rs

Info
05.06.2020.
22:09 > 22:13
Zaštićena područja u Srbiji izložena su brojnim pritiscima, a najnoviji primer predstavlja Nacionalni park Đerdap, gde je u najavi izgradnja brojnih objekata u zaštićenom području "Arheološko nalazište - Lepenski vir".
  • zabrinuta

    06.06.2020 21:19
    Dokle
    Dokle će mrzitelji države devastirati obo što je najlepše .Ne zabraniti, kazniti svakog ko pomisli da pravi sebi nešto u nacionalnom parku. Halo, nac. park je nacionlan poteritoriji, čovečanstvu pripada po značaju. Nije vam ga deda ostavio, idioti, stvoren je dok niste bili u tatinom jajetu, glupanderi belosvetski. Čudimo se što su Englezi izmestili delove starih građevina iz Egipta. Da je to tamo ostalo, danas ničeg ne bi bilo. Treba pametan svet da sve prenese i skloni od štetočina, a mi dačuvamo straćare naših dedova. Nisu nam dedovi ostavili Đerdap, Plitvice, Mokru Goru, Zlatibor. Taru- NIJE TO NAŠE.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna