Info
17.05.2011.
08:24
Na plantažama u istočnoj Kini zabeležena je pojava masovnih "eksplozija" lubenica, a tokom ispitivanja je utvrđeno da se to događa zbog prekomerne upotrebe hemikalija za rast.
  • 18.05.2011 04:29
    1
    @Dr.Petrovic
    Citajuci vas komentar dobijam utisak, da svi unistitelji ljudskoga roda, sa raznim metodama unistavanja bolje prolaze nego normalan svet
    Npr. 5 mil evra na konto i idi odakle si dosao
  • 17.05.2011 17:12
    Uskoro će i ljudi početi da pucaju od takve hrane...
  • Dr Petrović

    17.05.2011 11:06
    Eh, kada bi samo znali:
    Pesticidi i aditivi su veoma kancerogeni. Efekat je katastrofalan. To je gore od zračenja i pušenja, gore od teških metala, olova, žive, kadmijuma.
    Od proizvođača, do kupaca, povrće i voće se toliko puta tretira hemijom, da više ne može ni da trune. Izgleda lepa boja, izgleda sveže, ali na tom voću i povrću ni gljivice ni bakterije ne mogu da opstanu. Toliko je otrovno. Ironijom sudbine, oni koji toliko koriste hemiju, prođu gore od kupaca. OKANITE SE TROVANJA! Koristite prirodnu zaštitu. Naučite se malo. A svi koji drže do sebe neka prave sebi bašte. Ako treba i na terasama, na krovovima...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna