Autor: Pink

Info
09.06.2020.
08:50
Dvogodišnje dete preminulo je tokom noći u Dečjoj bolnici u Novom Sadu posle nesreće u mestu Radičević, kod Bečeja.
  • Jovana

    09.06.2020 23:42
    Cinjenica
    Vozac kvada je invalid, nepokretan i uvek je pazljivo vozio - ne preko 20 na sat. U pitanju je ulica bez trotoara, zato su roditelji sa detetom isli putem. Tragedija se desila, detence je izgubilo zivot zbog sekunde nepaznje. Ne osudjujte tako lako, lako moze da zadesi bilo koga
  • sasa

    09.06.2020 20:55
    Citate li vi clanak?
    Da li je moguce da niko od vas nije procitao clanak? Troclana porodica je isla putemi to desnom stranom kolovoza. Ako niste upuceni, to je prekrsaj. Dete je naglo skrenulo na levo, dakle skrenulo je ka sredini puta. Greh tog debila je samo sto nije imo registraciju i vozacku za kvad, za nesrecu su krivi roditelji.
  • BB

    09.06.2020 18:02
    Predsednik
    Promaklo vam je da je vozač kvada ujedno i predsednik saveta mesne zajednice. Onda postaje jasno kako je mogao godinama bez dozvole da vozi neregistrovano vozilo.
    http://tvbecej.rs/index.php?c=vest&lg=sr&vestid=2324&slider=off
  • Ivan

    09.06.2020 16:21
    .
    Za vreme vanrednog stanja,na bulevaru Oslobodjenja je prolazila patrola na svakih dvadesetak sekundi (lično sam brojao)!gde su sad ta vozila?
  • Prvi Pravi botfucker

    09.06.2020 15:20
    Saucesce. A za sledeci komentar znam da vam se nece dopasti ali ovo je zemlja bahatih debila. Svi se pogledajte u ogledalo i saberite sta ste radili. Morate se menjati jer ovo je katastrofa koji ste nivo jer jos ce ispasti da je Klinton pogresio sto nije nastavio bombardovanje. Policiji da je stalo do punjenja budzeta stajali bi na raskrsnicama i kaznjavali zbog uslovnog zelenog, i to ako bi hteli minimalno da se trude. Danas kod bolnice samo dva puta sto sam ja primetio. Drugo, koliki idiot mozes biti da u ulici Zarka Zrenjanina kod Metals banke krenes u traku za suprotan pravac i kada primetis napravis polukrug preko jos dve trake? To je isto danasnji kretenluk. Zemlja debila.
  • Pufta kasap

    09.06.2020 14:06
    .
    Neregistrovan...znači ima veze u policiji...može mu se tata će mu sve srediti...zbog bahatosti i primitivizma dete je platilo životom...selo moje veće od Pariza....a di su saobraćajci ispred škole...taj je vozio ko zna koliko dugo neregistrovan...da su ga kaznili na vreme neseeće ne bi bilo..al sad je kasno...narod plaća cenu.
  • NS

    09.06.2020 13:59
    Ne znam čita li iko ceo članak ili samo naslov. Strašna tragedija, ali piše da je dete naglo skrenulo levo (pod točkove). Naravno da će svi da opletu po vozaču kvada - to je najlakše i socijalno prihvatljivo, a roditelji kojima je dete naglo skrenulo levo?
  • D

    09.06.2020 11:50
    ...
    Ja ne vidim kraj svemu ovome... Kao da smo u Zoni Sumraka...
  • Jackie O.

    09.06.2020 11:49
    Strašno
    Pre neki dan, tačnije u subotu, gledam idiota koji vozi kvad sa oznakom Maxbet kladionice. Saobraćaj na Bulevaru oslobođenja, na raskrsnici Merkatora i Promenade, je bio zakrčen, a on ogromnom brzinom, da mi se u par navrata učinilo da mu se odiže prednji deo vozila, obilazi automobile, ide iz trake u traku. Kasnije sam ga sa terase videla kako ogromnom brzinom ode na Most slobode. Na vozilu je bio natpis Maxbet, a na zadnjem delu su bile dve velike zastave. Gde je saobraćajna policija? Siledžije, gazde kladionica, mogu kako hoće u ovoj mafijaškoj državi. Strašno mi je žao deteta.
  • Rade

    09.06.2020 11:46
    Neznam zasto ali te kvadove voze uglavnom debili i neizivljeni olos .
  • Cuj kvad

    09.06.2020 11:38
    Kakvi kvadovi? Ovim neizivljenim gilipterima treba dati kramp u ruke pa neka tu trose visak testosterona. Gradite puteve, pruge...
  • Raša

    09.06.2020 11:20
    ugrožena bezbednost
    Još jedan dečiji život je ugašen...Pored agencije za bezbednost saobraćaja, saobraćajne policije, zakonodavca niko se nije setio da ova (kvad) vozila razvrsta u posebnu kategoriju Off road vozila.
    Kako im i glasi naziv. Dakle mogu se kretati van puteva i ulica. Primer USA. Ako je vozilo i registrovano ono je i dalje izuzetno opasno za pešake, bicikliste i ostale ugrožene učesnike u saobraćaju. Robusne uglaste konstrukcije ramova ne daju šansu pešaku da preživi udarac.
  • Frizzle

    09.06.2020 10:57
    Za početak, strašno je što se ovo dogodilo! Saučešće porodici.

    Više puta sam (čak i u širem centru Novog Sada) viđao neregistrovane kvadove, voze ih po putu dosta agresivno, penju se na trotoare, bilo bi dobro da se tome stane na put!

    Na kraju moram da pomenem i porodicu koja se, ako sam dobro shvatio, po kolovozu kreće DESNOM stranom, što je pogrešno, opasno i nažalost često se sreće. Hodajte levom stranom, mnogo je bezbednije!
  • Ana

    09.06.2020 10:51
    Gazi
    Ko vozi kvad???? Pa zna se tatini sinovi????? Ko kontrolise kvad-upotrebnu dozvolu??????Sinovi tajkuna ce pocheti da nas gaze po ulici ko mrave ....i nikom nista!!!!
  • Куп је битан

    09.06.2020 10:45
    Квадовима се дивља и по Фрушкој Гори. Вози се и по бициклистичкој стази код Футога и Бегеча. Полицији је најлакше да постави радар на правцу и да кажњавају ако неко вози 51 на сат. Ова трагедија нажалост није никакво изненађење у квази држави са затупљеним народом.
  • Ja

    09.06.2020 10:30
    Jedan mladi zivot je ugasen.Nazalost svedoci smo istog i u NS.Nemoguce je setati se porodicom bulevarom patrijarha Pavla.Kod tzv.Selove pumpe na trotoarima po 7 automobila,bicik.stazom se voze skuteri.Tokom celog dana a narocito nocu divljaju motociklisti jer ima samo 3 semafora na 2,5km ukupnog puta.Nocu kada voze voze u parovima bez zastitne opreme neretko bez tablica sa auspusima koji nisu fabricki i ne moze se proci tehnicki pregled zbog ogromne buke preko 87db.Sto je najgore uopste ne propustaju pesake i voze brzinama vecim od 100km/h iako su pesaci na pesackom prelazu.Imamo li mi kao grad saobracajnu policiju da zaustavlja i kontrolise ove ljude koji ugrozavaju druge zivote.Pohvalno je sto ponekad budu tu sa radarom,ali motocikliste niko ne zaustavlja.Nazalost ako se ovako nastavi ugrozice nam decu koja se igraju po pesackim stazama.Godisnje pogine izmedju 50 do 60 motociklista zar to nije dovoljna opomena koliko smo bahati.Motor se uvek moze kupiti,a izgubljeni zivot nikada vratiti.Mislite o svojoj deci i cuvajte ih kad vec nemamo kulturu u saobracaju i one koji su zaduzeni za bezbednost u saobracaju.Agen.za bezb.saob.sta to bese?
  • Gulag Plaza

    09.06.2020 10:08
    Transilvanija tura
    U manjim mestima saobracajne policije nema nigde. Tu se krse ogranicavanja brzine samo tako, niko ne reaguje.
  • jaca

    09.06.2020 09:58
    ko je kriv osim vozaca
    Imali smo pre neki dan proslavu policije, odlicno su obuceni a jos bolje opremljeni, skupom i savremenom opremom. Kazu i primanja su porasla te su sada solidna. Zasto te policije nema na mestima gde je neophodno da ih bude, zasto divljanje vozilima postaje matrica mladim vozacima, zasto kad prolazimo gradom vidimo jednu ili ni jednu patrolu koja radi. Vidimo jedan ili dva radara a ostala vozila su ispred kafica i kockarnica. Sada su se obucili pa ih kriju iza coska da gradjani ne komentarisu. Sutra ce izvestaj o bezbednosti biti pun pozitivnih ocena.
  • Vlada

    09.06.2020 09:27
    Strašno
    Saučešće porodici
  • Joca

    09.06.2020 09:18
    divljanja dpustena
    Divljanja ovakvim vozilima i motociklima su cesta ali policija ne reaguje.Zasto, pitanje je za odgovornog staresinu. Ranijih godina to noje bilo moguce, sta se promenilo u radu policije nije poznato. Verovatno su kazne za pojas prioritet.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna