Autor: 021.rs

Info
16.06.2020.
12:32 > 12:44
Više od 30 aktivista Građanskog preokreta podnelo je juče na pisarnici Gradske uprave grada Zrenjanina svoj stav da fabrika automobilskih guma "Linglong" mora da izradi Studiju o proceni uticaja na životnu sredinu.
  • Luka

    16.06.2020 20:00
    Naravno kakve fabrike, ralo i volovi.
  • Puno pozdrava

    16.06.2020 18:39
    @Steva
    Puno pozdravite tog vozača koji je istovremeno stručnjak za hemijsku tehnologiju, nisam se skoro ovako nasmejao tolikoj količini lupetanja u samo jednoj rečenici.
  • Steva

    16.06.2020 16:03
    selo moje lepše od Pariza
    Pre dosta godina i pre privatizacija državnih firmi redovno su dolazila vozila iz Nemačke u jednu hemijsku idustriju u N.Sadu da preuzmu(kupe) masnu kiselinu.I dok je vozač čekao na utovar robe našao bi vremena za razgovor sa nama radnicima koji smo tu radili.Na moje pitanje zar Nemačka nema pogon i tehnologiju da proizvodi taj proizvod, rekao mi je: "Nema jer je to prljava tehnologija i zakonom je zabranjeno da se takvi pogoni otvaraju" Ali je zato tu Srbija,Bugarska i Rumunija gde je to dozvoljeno pa se tamo snabdevaju.
  • Branko

    16.06.2020 15:09
    Pa, ako ne mogu nesto vise i ozbiljnije da urade na stetu drzave, onda koliko mogu, da budu mali kamicak u cipeli, da ometaju i zuljaju. Dosta mi je vise te politike da sve necu a ne znam i nesposoban sam da nesto hocu, znam i mogu.
  • Brunova mama

    16.06.2020 14:53
    Zapravo je trebalo sprečiti u samoj najavi ideju da se (kineska!) fabrika guma gradi u Vojvodini.

    Srećno sa ovom inicijativom, ali plašim se da je odavno malo prekasno.
  • Mihajlo

    16.06.2020 13:37
    Svaka čast
    kao neko ko se bavi zaštitom životne sredine u svojoj profesiji mogu samo da kažem svaka čast. a oni koji su u oovoj ujdurmi izdavanja dozvole učestvovali nek ase astide i zamisle šta to rade. Posredice neodgovornog bavljenja poslom sve su veće i nikada nisu kratkoročne. Ovakva studija kakva se traži je neophodna da bi se uopšte sagledalo da li nešto može da se radi, a ne da se dozvoli unapred pa da se onda štimaju rezultati...
    Svaka čast i imate moju podršku. Svi koji ste radili i radite konkretne stvari za zaštitu životne sredine, vi koji se borite protiv MHE, vi koji se borite za pijaću vodu, šume, protiv radioaktivnih gromobrana, zelenilo u gradovima... svaka vam čast, znam koliko je teško. A vi koji se zovete zelene strane - srma vas bilo, vas nema nigde, samo se zovete zeleno zbog boje novčanica...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna