Info
22.06.2020.
13:36 > 10:59
Čak 24 od 27 novozaraženih stanovnika Crne Gore koronavirusom je prethodnih dana boravilo u Srbiji, a njih 22 je bilo na fudbalskom susretu Crvena zvezda - Partizan.
  • Anonimus

    22.06.2020 20:45
    I vlast i opozicija su su izbore smatrali važnijim od zdravlja građana i zaštitne mere su prebrzo ukinute. Sve zarad benefita koje donosi politička pobeda...
  • Svu

    22.06.2020 12:22
    Stoku
    Sa stadiona strpati u karantin na taj isti stadion dok se ne poubijaju
  • Куп је битан

    22.06.2020 12:22
    Bljuc

    Када г. Лазић пише о курсу динара, проблем је што велики део оних који читају те текстове не разуме шта је написано. Наиме, аутор се нипошто не залаже за уништење домаће валуте, нити за неку нову хиперинфлацију. Он само указује да је у економији као што је наша, јачање домаће валуте неосновано, чак и опасно. Кад-тад, пробудићемо се и динар ће преко ноћи ослабити у односу на евро и друге валуте нпр. 20%. Зашто? Па зато што није нормално да валуте земље која много више увози него што извози јача. Тај дефицит се покрива задуживањем у иностранству, дознакама наших људи итд. Дугови према ино повериоцима морају да се враћају. Сваки нови евро задуживања у иностранству значи и већи ризик да ћемо упасти у дужничку и платно-билансну кризу. Да не би дошло до наглог слабљења домаће валуте, потребно је да она слаби у односу на евро отприлике онолико колико износи разлика између домаће инфлације и инфлације у евро зони. На годишњем нивоу. Замислимо следећу ситуацију. Шта је боље, десет пута скочити са првог спрата или једном са десетог? Знам да ће сада многи рећи, а шта ће бити са онима који имају кредите са валутном клаузулом? Исто оно што се десило и у другим земљама које су ушле у дужничку кризу. Већина неће моћи да отплаћује кредите. А то ће се десити и код нас, без обзира шта г. Лазић написао.
  • Info

    22.06.2020 11:27
    Juce je zabelezen rekord novih slucajeva u svetu, cak 183 hiljade.
    Ljudi cuvajte se.
    https://www.021.rs/story/Info/Region-i-svet/246493/SZO-U-nedelju-najveci-broj-zarazenih-u-jednom-danu-od-pocetka-pandemije.html
  • Bljuc

    22.06.2020 11:17
    Napokon jedan tekst sa kojim mogu da se saglasim 100%. Autor kada ne pise o kursu dinara i zeleznici, ume da napise i nesto dobro.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna