Autor: Beta, Tanjug

Info
30.06.2020.
21:40 > 21:44
Vlasnici ugostiteljskih objekata u Kragujevcu, nezadovoljni merama u vanrednoj situaciji, najavili su protest ispred zgrade gradske uprave i zatražiće prijem kod gradonačelnika kome će uručiti svoje zahteve.
  • bibi

    01.07.2020 10:45
    Razumljivo je ponašanje ugostitelja, ali njima je bitan samo profit. Potencijalna šteta može biti velika, širenje epidemije nekontrolisano. I među njima ima povlašćenih, Pink radi punom parom, danju i noću, ljudi se tiskaju jedan do drugog, bez zaštite. Kako je uopšte njima data dozvola za rad non-stop, 24h u malom prostoru, stotine ljudi?
  • Žile

    01.07.2020 07:39
    Žile
    Pa dali se neko pita koliko hilkada porodica se hrani od ugostiteljstva. Samo lupate nebulozne komentare čekajući svoje plate i penzije od države a zaboravljate daćete se i vi naći u istoj situaciji. Bez ekonomije nema para za nikoga velike sile nemogu izdrzati bez para a ne srbija. Sve je lancano povezano a ako neko kaze ja sam uplacivao penziju neka se pita sta je ovde bilo 30godina unazat i taj novac je odavno opljackan. Mora se naći sistem da svi gradjani prezive ovu posast u suprotnom ima sve da pukne po savovima. Glup covek to nemoze da razume a pametan vec racuna i zna sta nas uskoro ceka. Hvala.
  • Marija

    30.06.2020 23:23
    Korona
    Strasno....mi nismo disciplinovani, Ali bitmo je da rade kafici,restorani....a zdravlje? Sta mislite gospodo, da li ce bolesni da posecuju restorane I kafice,ili bolnice? Nazalost,opet ce biti prazno....
  • Djole

    30.06.2020 22:34
    Samo negodujte
    Medju prvima ste pojurili da date podrsku SNS na izborima.
  • dijasporac

    30.06.2020 22:04
    Advokat daje takav savet? I onda kad kazemo da su mnogi na pravnim fakultetima uz pomoc mita i veza stekli diplomu.

    Haj'mo na to kako je u svetu regulisan rad kafana i prodavnica neesencijalnog tipa, u najzescem naletu covida sve apsolutne sve kafane su bile zatvorene, trzni centri i prodavnice koje nisu prodavale hranu. Zatim je rad kafana bio dozvoljen ali samo za dostavu, u novoj fazi je dozvoljena poseta ali samo u ogranicenom broju (racuna se broj kvm po posetiocu), sa proredom i barijerama od plexiglasa... a kad broj zarazenih padne na nulu i posle par nedelja u tom nivou dozvolice se rad u fulu. Ali Srbija nije deo (normalnog) sveta, to je svima jasno. Pretpostavljam da ce im omoguciti rad lokala do 4.00h ujutro sa neogranicenim brojem gostiju jer mora da se obrne kinta i operu novci od narkobiznisa.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna