Autor: Klima101

Info
03.07.2020.
11:02 > 11:11
Dostizanje globalnog cilja neto nulte emisije ugljen-dioksida do 2050. nemoguće je bez velikog ubrzanja razvoja čistih tehnologija, navodi se u najnovijem specijalnom izveštaju Međunarodne agencije za energetiku (IEA) o inovacijama u području čiste energije.
  • gradjaninX

    03.07.2020 11:53
    Blumberg koji inace ima ogroman portfolio u petrohemijskoj industriji je zainteresovan za usporavanje sirenja svega sto ne radi ili ne koristi naftu.
    Inace, nuklearne elektrane proizvode cistu energiju i ne treba nikakav novac da se razviju jer odavno vec postoje. Jedan kvadratni metar moderne nuklearne elektrane menja 100 kvadratnih kilometara solarnih panela, U prvodu, jedna nuklearna elektrana u Srbiji proizvodila bi dovoljno struje za nas i za izvoz, a isto to u solarnaim panelima ne bi stalo na teritoriju Srbije, i radilo bi samo danju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna