Autor: Beta

Info
04.07.2020.
10:34 > 11:30
Kragujevačka policija podnela je krivičnu prijavu protiv dvadesetšestogodišnjaka i tri godine mlađeg muškarca iz okoline Kragujevca zbog prevare, šumska krađe i pustošenje šuma.
  • Pravda

    04.07.2020 14:35
    Za drveće
    Jedina pravda je da plate za dupli broj drveća i da ih lično, po uputstvu u pod nadzorom zasade. Slično bih odredila i za trešenje pepeljara iz auta i bacanje pikavaca. Novčana kazna i jedan dan "nabadanja" pikavaca na prometnim mestima. Onda bi možda stali sa tim
  • Steva

    04.07.2020 14:15
    ludilu i poniženju nikad kraja
    Kad su tako uspešni u prevarama dvadestogodišnjaci, šta li nam tek rade prevejani kriminalci,raznorazni tajkuni i kvazi biznismeni ? Zato se verovatno i Fruška Gora seče bez ikakve kontrole, a ovamo će neki rendžeri da naplaćuju građanima rekreativnu šetnju kroz šumu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna